Düzce’de son 1 haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 66 şüpheliden 5’i tutuklandı.
Kentte polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucu madde satıcılarına, kullanımına yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerce savcılık koordinesinde 11-17 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 55 olaya müdahale edilirken uyuşturucu kullanan ve bulunduran 66 kişi hakkında adli işlem yapıldı, 5 kişi tutuklandı.
Çalışmalarda; 53 sentetik ecza, 83 gram esrar, 31 gram metamfetamin, 986 gram bonzai, 13 adet ecstasy, 7 gram afyon macunu, 1 gram skunk ve 5 adet payp ele geçirildi.


0
Düzce’de son 1 haftada 66 kişi hakkında uyuşturucudan işlem yapıldı
0
Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı
Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.
Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.

