Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de orman yangını

Düzce’de ormanlık alanda 3 ayrı noktada çıkan yangın söndürüldü. Küllerin arasında kalan kirpiyi sağlık ekipleri kurtarırken, yangının kundaklama neticesinde meydana geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 43. Sokak çevresinde bulunan ormanlık alanda 3 ayrı noktada yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uğraşları neticesinde yangın söndürülürken, 5 dönümlük alan küle döndü. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman ve AFAD İl Müdürü Ali Kartal bölgede incelemelerde bulunarak, ekiplerden bilgi aldı.

Sağlık personeli kirpiyi kurtardı

Küllerin arasında kalan bir kirpi sağlık personeli tarafından kurtarıldı. Polis ekipleri yangınla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek iz süren ekipleri, yangının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklama sonucu çıktığını belirledi. Polis, kaçan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin