Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de orman yangını

Düzce’de ormanlık alanda 3 ayrı noktada çıkan yangın söndürüldü. Küllerin arasında kalan kirpiyi sağlık ekipleri kurtarırken, yangının kundaklama neticesinde meydana geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 43. Sokak çevresinde bulunan ormanlık alanda 3 ayrı noktada yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uğraşları neticesinde yangın söndürülürken, 5 dönümlük alan küle döndü. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman ve AFAD İl Müdürü Ali Kartal bölgede incelemelerde bulunarak, ekiplerden bilgi aldı.

Sağlık personeli kirpiyi kurtardı

Küllerin arasında kalan bir kirpi sağlık personeli tarafından kurtarıldı. Polis ekipleri yangınla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek iz süren ekipleri, yangının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklama sonucu çıktığını belirledi. Polis, kaçan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin