Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de okçuluk şöleni başladı

Düzce’nin ev sahipliği yaptığı Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası, 33 ilden 646 sporcunun katılımıyla başladı.
Şıralık Şehir Stadı’nda 04-06 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası’na 33 ilden 92 kulüp, 650 sporcu ve ailelerle beraber bin 700 kişi katıldı. Şıralık Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen açılış seremonisi, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ile Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gazoz’un katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasını yapan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Bu güzel etkinlik için 33 ilden 92 kulübe mensup toplam 646 sporcumuz yarışacaktır. Okçuluk bizlere atalarımızdan miras kalmış milli sporlarımızdan bir tanesidir. Böyle olmasına rağmen okçuluk alanında başarıya hasrettik. Tabii ki bu başarı hasretimiz kıymetli evladımız Mete Gazoz’un Dünya şampiyonu olması ile birlikte adeta kayıp malımızı yeniden bulmuş gibi birçok evladımıza kutup yıldızı olmuştur. Burada görüldüğü gibi binlerce evladımız okçuluk sporuna gönül vermiştir” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Ekim, 2025 14:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Kadın Kolları Üst Düzey Heyeti Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili  Tuğba Işık Ercan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz ile MKYK Üyeleri  Hatice Çakmak ve Mine Meydancı, Karabük’te bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet, ziyaret programına AK Parti Karabük İl Başkanlığı ile başladı. Burada İl Başkanı Ferhat Salt ile teşkilat çalışmaları, kadınların siyasetteki öncü rolü ve Türkiye Yüzyılı vizyonu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Salt, “AK Kadınların fedakarlıklarıyla, inançla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İl Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya  ile bir araya geldi. Görüşmede belediye hizmet anlayışı ve kadınların şehir hayatına katkıları ele alındı. Başkan Çetinkaya, “Birlik ve dayanışma ile şehrimizi daha güçlü yarınlara taşırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

blank

 VALİ MUSTAFA YAVUZ’A ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları heyeti son olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Karabük Milletvekilleri  Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı  Hülya Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Vali Mustafa Yavuz, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan da ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini iletti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin