Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de okçuluk şöleni başladı

Düzce’nin ev sahipliği yaptığı Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası, 33 ilden 646 sporcunun katılımıyla başladı.
Şıralık Şehir Stadı’nda 04-06 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası’na 33 ilden 92 kulüp, 650 sporcu ve ailelerle beraber bin 700 kişi katıldı. Şıralık Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen açılış seremonisi, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ile Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gazoz’un katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasını yapan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Bu güzel etkinlik için 33 ilden 92 kulübe mensup toplam 646 sporcumuz yarışacaktır. Okçuluk bizlere atalarımızdan miras kalmış milli sporlarımızdan bir tanesidir. Böyle olmasına rağmen okçuluk alanında başarıya hasrettik. Tabii ki bu başarı hasretimiz kıymetli evladımız Mete Gazoz’un Dünya şampiyonu olması ile birlikte adeta kayıp malımızı yeniden bulmuş gibi birçok evladımıza kutup yıldızı olmuştur. Burada görüldüğü gibi binlerce evladımız okçuluk sporuna gönül vermiştir” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Öğrencileri hastanelik eden, döner çıkmadı

Samsun’da okul kantininden aldıkları tavuk döneri yedikten sonra rahatsızlanan 4 öğrencinin sıhhat sorunlarının döner kaynaklı olmadığı belirlendi. Laboratuvar tahlilleri, döner numunelerinde rastgele bir aksiliğe rastlanmadığını ortaya koydu.
Olay, Canik ilçesindeki Hasköy Ortaokulu’nda meydana geldi. Sabah saatlerinde kantinden aldıkları tavuk döneri tükettikten sonra karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri yaşayan 4 öğrenci, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bayan Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın akabinde Samsun Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü Besin Denetim grupları, öğrencilerin yediği tavuk dönerden numune aldı. Numuneler Samsun Besin Denetim Laboratuvarı’nda incelendi. Yapılan tahliller sonucunda dönerde sıhhat açısından rastgele bir risk bulunmadığı tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin