Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Düzce’de okçuluk şöleni başladı

Düzce’nin ev sahipliği yaptığı Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası, 33 ilden 646 sporcunun katılımıyla başladı.
Şıralık Şehir Stadı’nda 04-06 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Ases U-13 Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası’na 33 ilden 92 kulüp, 650 sporcu ve ailelerle beraber bin 700 kişi katıldı. Şıralık Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen açılış seremonisi, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ile Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gazoz’un katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasını yapan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Bu güzel etkinlik için 33 ilden 92 kulübe mensup toplam 646 sporcumuz yarışacaktır. Okçuluk bizlere atalarımızdan miras kalmış milli sporlarımızdan bir tanesidir. Böyle olmasına rağmen okçuluk alanında başarıya hasrettik. Tabii ki bu başarı hasretimiz kıymetli evladımız Mete Gazoz’un Dünya şampiyonu olması ile birlikte adeta kayıp malımızı yeniden bulmuş gibi birçok evladımıza kutup yıldızı olmuştur. Burada görüldüğü gibi binlerce evladımız okçuluk sporuna gönül vermiştir” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin