Düzce’de off-road festivali sona erdi - Karabük Haber Postası
duzcede off road festivali sona erdi UNNijjZX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Kasım, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de off-road festivali sona erdi

Düzce’de 2024 yılının son off-road festivalinde yüzlerce araç yarışırken, binlerce seyirci yarışları izledi.

Düzce Safari Off-Road Kulübü’nün 33.’sünü düzenlediği off-road festivali sona erdi. Türkiye’nin dört bir yanından 210 yarışçı, Düzce’ye gelerek yılın son festivaline katıldı. Hem ekstrem hem de hız etaplarına katılan yarışçılar, kıyasıya mücadele verdi.

Devrilen ve taklalar atan araçların seyircilere gösteri yaptığı festivalin sezonun son etkinliği olduğunu vurgulayan Düzce Safari Off-Road Kulübü Başkanı Mehmet Albayrak, “Etkinliğimiz iyi bir havada gerçekleşti. Kamp etkinliğimize de yoğun katılım vardı. Karavancı arkadaşlarımızın da yoğunluğunu gördük. 200-250 adet karavan var alanımızda. Keyifli yarışlar ortaya çıkıyor. Hard off-road dediğimiz extrem etabımızda araçları deviriyoruz. Biz, devrilen araçlardan oldukça da zevk alıyoruz. Extrem etabına devrilme etabı diyebiliriz. Onlarca araç festivalde boy gösterdi. Sezonun son etkinliği oldu” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte mart ayinda 444 arac trafige kayit edildi 9AbIZxl3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Mart ayında 444 araç trafiğe kayıt edildi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 86 bin 262 olan kayıtlı araç sayısı Mart ayı itibariyle motorlu kara taşıtı sayısı 86 bin 706 oldu.

TÜİK’in 2026 yılı Mart ayına ilişkin açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde 159 bin 931 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te dönem sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 86 bin 706 olarak kayıtlara geçti. Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 210 bin 982, Bartın’da ise 70 bin 206 oldu.

TÜİK verilerine göre Karabük’teki taşıtların 48 bin 850’sini otomobil, 10 bin 672’sini kamyonet, 3 bin 441’ini kamyon, 14 bin 262’sini motosiklet, bin 623’ünü minibüs, 605’ini otobüs, 6 bin 881’ini traktör ve 372’sini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin