Reklam
Reklam
duzcede karin agrisi sikayetiyle 5 ogrenci hastaneye kaldirildi i13IwViF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de karın ağrısı şikayetiyle 5 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Düzce’de yedikleri besinden sonra rahatsızlanan 5 öğrenci ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Yeni Mahalle Yeni Sokakta bulanan Şehit Cihan Aksarı Ortaokulu’nda meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran öğlen yemeği için okul dışına müsaadeli olarak çıkan 5 öğrenci dışarda yemek yedikten sonra tekrar okula geldi. Derse giren 5 öğrenci karın arısı şikayeti yaşayınca durumu öğretmenlerine bildirdi. Öğrencilerin öğle yemeğinde çiğköfte yediklerini belirtmelerinin akabinde öğretmenler durumu sıhhat gruplarına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sıhhat grupları 5 öğrenciyi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesinde kaldırdı. Mevzu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin