Düzce’de yangına giden itfaiye aracı ile kamyonet çarpıştı. Kazada 1 itfaiye personeli yaralandı.
Kaza, Düzce-Zonguldak D-655 karayolu Yığılca Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Akçakoca yolu üzerinde bir yangına müdahale etmek üzere yola çıkan F.G. idaresindeki itfaiye aracı, kavşakta yola çıkan E.A. idaresindeki 81 FN 699 plakalı Hyundai marka kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle itfaiye aracı yan yolda bulunan otluk araziye girerek durabilirken, yaralanan itfaiye personeli D.Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Düzce’de itfaiye aracı ile kamyonet çarpıştı: 1 itfaiye eri yaralandı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

