Reklam
Reklam

Düzce’de ilginç hırsızlık anları kameraya yansıdı

duzcede ilginc hirsizlik anlari kameraya yansidi eqjDfuxB jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de iki ayrı hırsızlık olayı “Bu kadarına da pes” dedirtti. Sabah bir işletmenin önünden çiçek çalınırken, akşam ise bir lokantadan 8 sandalye ve 2 masa çalındı. O anlar kameralara anbean yansıdı.

Düzce’de ilginç hırsızlık anları kameralara yansıdı. Aynı gün içerisinde gerçekleşen hırsızlıklar bu kadarına da pes dedirtti. İlk olay, Rasim Bedir Paşa Bulvarı üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. İşletmenin girişinde bulunan saksı çiçeğini gözüne kestiren şahıs, işletme girişine gelerek saksı çiçeği alıp gidiyor. Sabah dükkanına gelen işletme sahibi çiçeğin yerinde olmadığını fark edince kameraları inceleyince durumu anlayıp, polis ekiplerine bilgi verdi.

İkinci hırsızlık olayı ise Konuralp Necmi Hoşver Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Gece saatlerinde 2 kişi işletmenin bahçe kısmında bulunan 8 sandalye ve 2 masayı çaldı. Sabah saatlerinde işletmeye gelen lokanta çalışanları masaların ve sandalyelerin eksik olduğunu fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi.

Aynı gün meydana gelen 2 hırsızlık olayıyla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta fuhuş operasyonunda 2 tutuklama

zonguldakta fuhus operasyonunda 2 tutuklama FIJzkuwi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince fuhşa teşvik ve aracılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde fuhşa teşvik ve aracılık eylemlerini deşifre etmek amacıyla 2 aylık bir çalışma yürüttü. İncelemeler sonucunda mağdur kadınları erkeklerle buluşturduğu tespit edilen İ.Ç. ve A.B., 16 Haziran’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 65 TL nakit para ve soruşturmaya konu dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 17 Haziran’da adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Valilik, toplum ahlakını bozan suçlara karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin