Düzce’de iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, öğlen saatlerinde Mehmet Akif Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Nurbanu Y. yönetimindeki 06 BIV 822 plakalı araba ile Namık Kemal Sokak’tan caddeye çıkmaya çalışan Turgut A. yönetimindeki yabancı plakalı Jaguar marka araba çarpıştı. Meydana gelen kazada, Nurbanu Y. ve arabada yolcu olarak bulunan Ümühan Y. yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Olay yerinde yapılan birinci müdahale sonrasında yaralılar Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazaya ait inceleme başlatıldı.


Düzce’de iki araba çarpıştı: 2 yaralı
Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi
Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.
Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi
Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi
Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.
Avrupa hedefleri konuşuldu
Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

