Düzce’de denetimlerde 4 bin 895 araç trafikten men edildi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
duzcede denetimlerde 4 bin 895 arac trafikten men edildi lIN4fTQu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de denetimlerde 4 bin 895 araç trafikten men edildi

DÜZCE(İHA) – Düzce genelinde polis ve jandarma trafik grupları tarafından 2024 yılında yapılan kontrollerde 778 bin 328 araç, 31 bin 740 motosiklet, 4 bin 845 okul servisi denetlendi, 4 bin 895 araç trafikten men edildi.

Düzce’de Jandarma ve Polis Trafik takımları tarafından hataların önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması için 2024 yılında icra edilen kontrollerde 778 bin 328 araç, 31 bin 740 motosiklet, 4 bin 845 okul servisi denetim edildi. Yapılan denetimlerde kusurlu görülen 124 bin 470 araç şoförüne idari para cezası uygulandı, bin 213 araç şoförüne alkolden süreç yapılırken 4 bin 895 araçta trafikten men edildi.

Yetkililer; ehliyetsiz araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, ışık donanımı kurala uygun olmayan, araçlarında teknik olarak değişiklik yapan, kırmızı ışık ihlali yapan, sürat kurallarına uymayan ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen şoförlere yönelik kontrollerin 2025 yılında da arttırılarak devam edeceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin