karabuk
İmsak 06:00
Güneş 07:25
Öğle 13:08
İkindi 16:09
Akşam 18:41
Yatsı 20:00
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Düzce’de denetimlerde 4 bin 895 araç trafikten men edildi

DÜZCE(İHA) – Düzce genelinde polis ve jandarma trafik grupları tarafından 2024 yılında yapılan kontrollerde 778 bin 328 araç, 31 bin 740 motosiklet, 4 bin 845 okul servisi denetlendi, 4 bin 895 araç trafikten men edildi.
Düzce’de Jandarma ve Polis Trafik takımları tarafından hataların önlenmesi, azaltılması ve hatalıların yakalanması için 2024 yılında icra edilen kontrollerde 778 bin 328 araç, 31 bin 740 motosiklet, 4 bin 845 okul servisi denetim edildi. Yapılan denetimlerde kusurlu görülen 124 bin 470 araç şoförüne idari para cezası uygulandı, bin 213 araç şoförüne alkolden süreç yapılırken 4 bin 895 araçta trafikten men edildi.
Yetkililer; ehliyetsiz araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, ışık donanımı kurala uygun olmayan, araçlarında teknik olarak değişiklik yapan, kırmızı ışık ihlali yapan, sürat kurallarına uymayan ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen şoförlere yönelik kontrollerin 2025 yılında da arttırılarak devam edeceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’da Menopoz Merkezleri hayata geçirildi

Bartın’da kadınların yaşamlarının parçası olan menopoz ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda ilde menopoz eğitim merkezleri faaliyete geçirildi.
Kadınların ortalama 45-55 yaşları arasında gerek fiziksel gerek ruhsal durumlarını etkileyen menopoza verilen önem gün geçtikçe artıyor. Bu konuyla ilgili Bartın’da yaşayan kadınların bilinçlendirilmesi amacıyla "Menopoz Eğitimleri" hayata geçirildi. İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezleri’nde konuya ilişkin program ve eğitimler verilmeye başlandı. Dr. Doğa Hızoğlu Karaköy Sağlık Merkezi’ne bilgi almak isteyen kadınlara menopoz sürecine ilişkin ayrıntıları anlattı. İl Sağlık Müdürlüğü kadınlar eğitime davet etti. Müdürlük tarafından yapılan davette, "Yaşamın doğal süreci olan menopozun daha sağlıklı ve konforlu geçirmek isteyen tüm kadınları Menopoz Okulları’mıza davet ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin