DÜZCE(İHA) – Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan kontrollerde 24 bin 800 şahıs sorgulandı araması bulunan 44 kişi yakalanırken 15’i tutuklandı.
Düzce’de Polis ve Jandarma grupları tarafından cürümlerin önlenmesi, azalması ve hatalıların yakalanması hedefiyle kontroller sürüyor. Takımlar tarafından 30 Aralık 2024 ile 5 Ocak 2025 tarihleri ortasında gerçekleştirilen uygulamada 24 bin 800 şahıs sorgulandı. Sorgulamada araması bulunan 44 kuşkulu şahıs yakalanırken 15 kişi tutuklandı.
Yapılan kontrollerde 5 tabanca, 9 adet av tüfeği, 3 adet delici ve kesi alet 240 adet mermi 6 şarjör, 5 kurusıkı tabanca ve 48 kartuş ele geçirildi.
Yetkililer, huzur ve itimat için kontrollerin yeni yılda da aralıksız devam edeceğini bildirdiler.


Düzce’de aranan 44 şahıs yakalandı
Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış
Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

