blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ocak, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Düzce’de aranan 44 şahıs yakalandı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan kontrollerde 24 bin 800 şahıs sorgulandı araması bulunan 44 kişi yakalanırken 15’i tutuklandı.
Düzce’de Polis ve Jandarma grupları tarafından cürümlerin önlenmesi, azalması ve hatalıların yakalanması hedefiyle kontroller sürüyor. Takımlar tarafından 30 Aralık 2024 ile 5 Ocak 2025 tarihleri ortasında gerçekleştirilen uygulamada 24 bin 800 şahıs sorgulandı. Sorgulamada araması bulunan 44 kuşkulu şahıs yakalanırken 15 kişi tutuklandı.
Yapılan kontrollerde 5 tabanca, 9 adet av tüfeği, 3 adet delici ve kesi alet 240 adet mermi 6 şarjör, 5 kurusıkı tabanca ve 48 kartuş ele geçirildi.
Yetkililer, huzur ve itimat için kontrollerin yeni yılda da aralıksız devam edeceğini bildirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
04 Kasım, 2025 10:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Yaya Geçidi Çizgilerini Yenileniyor

Karabük Belediyesi, kent genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla yaya geçidi çizgilerini yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, okul bölgeleri, kavşaklar ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda planlı şekilde devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında yaya geçidi çizgileri yenilenerek sürücü ve yayalar için görünürlük artırılıyor. Belediye, özellikle okul çevreleri ve mahalle aralarında yapılan uygulamalarla güvenli geçiş alanları oluşturmayı hedefliyor.

“ŞEHRİMİZDE HER ADIM GÜVENDE OLMALI”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yapılan çalışmalara ilişkin açıklamasında trafik güvenliğinin toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren bir konu olduğuna dikkat çekerek,

“Şehrimizde her adımın güven içinde atılmasını istiyoruz. Yaya geçitlerinin yenilenmesiyle hem sürücülerin dikkatini artırıyor hem de yayalarımızın güvenliğini sağlıyoruz. Bu süreçte sürücülerimizin de özellikle mahalle aralarında ve okul bölgelerinde trafik kurallarına azami özen göstermeleri büyük önem taşıyor. Hep birlikte daha güvenli bir Karabük oluşturabiliriz,” dedi.

Çetinkaya, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin planlı şekilde kent genelinde çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin