Düzce’de araba ile kavşakta çarpışan motosikletteki kurye yaralandı.
Kaza, Şerefiye Mahallesi Necatibey Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran, Atatürk Bulvarı istikametine seyir eden F.B. yönetimindeki MXB1903E yabancı plakalı Audi marka araba, İsmetpaşa Ortaokulu kavşağında M.Ç. (19) yönetimindeki 81 ACR 235 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada motosikletteki kurye yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Davet Merkezine yaptığı ihbar ile bölgeye sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Sıhhat takımları yaralı motosiklet şoförünü birinci müdahaleyi yaptıktan sonra Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Düzce’de araba ile çarpışan motosikletteki kurye yaralandı
Türkiye’de en fazla yağış Çarşamba’ya düştü
Türkiye genelinde günün en yüksek yağış miktarı Samsun’un Çarşamba ilçesinde kaydedildi. Meteorolojik ölçümlere göre ilçeye 46,1 kilogram/metrekare yağış düştü.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde öğle saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son uyarıların ardından başlayan gök gürültülü sağanak, kısa sürede şiddetini artırarak cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Öte yandan yoğun yağışlar, bölgedeki su kaynaklarına da olumlu yansıdı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesindeki Çakmak Barajı’nda doluluk oranı kısa sürede önemli ölçüde yükseldi. 2026 yılı başında yüzde 52 seviyesinde olan baraj doluluk oranı, son yağışlarla birlikte yüzde 99,92 seviyesine ulaştı. Barajda halihazırda yaklaşık 71 milyon metreküp içme suyu bulunduğu bildirildi.
Meteorolojinin ölçümlerine göre Türkiye genelinde günün en yüksek yağış miktarı Samsun’un Çarşamba ilçesinde kaydedildi. İlçeye 46,1 kilogram/metrekare yağış düştü.

