DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 9 bine yakın araç ve 260 motosiklet denetlenirken, 159 araç trafikten men edildi.
Düzce’de jandarma ve polis trafik ekipleri tarafından suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması için 26 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihleri arasında icra edilen denetimlerde 8 bin 957 araç ve 260 motosiklet kontrol edildi. Yapılan kontrollerde kusurlu görülen bin 777 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı, 27 araç sürücüsüne alkolden işlem yapılırken, 159 araç da trafikten men edildi.
Yetkililer; ehliyetsiz araç kullanan, emniyet kemeri takmayan, ışık donanımı kurala uygun olmayan, araçlarında teknik olarak değişiklik yapan, kırmızı ışık ihlali yapan, hız kurallarına uymayan ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik denetimlerin devam edeceğini açıkladı.


0
Düzce’de 27 sürücüye alkolden işlem yapıldı
0
0
İki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu, engelli kadını komşuları kurtardı
Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Değirmencik Köyünde çıkan yangında iki katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi.
Merkez Mahalle’de Hamdi Çelik’e ait iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazöz sevk edildi.
Yangın sırasında evde bulunan engelli kadın Hasibe Çelik, komşularının yardımıyla evden çıkarılarak kurtarıldı.
Ekiplerin uzun süren müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangında iki katlı ahşap ev kullanılamaz hale geldi.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

