Düzce’de 2 katlı evde sobadan kaynaklı çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.
Yangın, Esentepe köyünde bulunan 2 katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.D’ye ait evde, sobadan sıçrayan kıvılcımlardan ötürü yangın çıktı. Alevleri fark vatandaşlar durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, alevleri kısa süre içerisinde kontrol altına aldı. 2 katlı evin sadece 1 odası ile çatının bir kısmında maddi hasar oluştu.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


Düzce’de 2 katlı evde yangın
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

