Düzce’de 12 suç kaydı bulunan uyuşturucu satıcısı tutuklandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de 12 suç kaydı bulunan uyuşturucu satıcısı tutuklandı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de 12 suç kaydı bulunan şahsın üzerinde ve eşyalarının arasında uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. Daha önce uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılan ve 12 suç kaydı bulunan R.O. (28) isimli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada üç parça halinde 10 gram esrar, iki parça halinde 20 gram metamfetamin, 448 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan R.O., “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat niksar karayolu 13 yildir tamamlanamadi qvCuKa8v
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Niksar Karayolu 13 yıldır tamamlanamadı

Tokat ile Niksar arasında yapılması ve Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlaması hedeflenen karayolu projesi, aradan geçen 13 yıla rağmen tamamlanamadı.

Tokat’ta 2013 yılında Doğuş ve YDA firmaları ortaklığı ile yapımına başlanan ve toplam 49 kilometrelik güzergâhı kapsayan Tokat-Niksar karayolu projesinin, ulaşım süresini önemli ölçüde kısaltması ve bölgedeki turizm ile ticaret faaliyetlerine ivme kazandırması bekleniyordu. Ancak yıllar içinde defalarca ertelenen bitiş tarihi ve tamamlanamayan etaplar, projeyi kronikleşen bir sorun haline getirdi. Aradan geçen sürede 6 vali ve 3 belediye başkanının değişmesine rağmen yolun hâlâ bitirilememesi, kamuoyunda eleştirilere neden oldu. Yolu kullanan sürücüler zorlu kış şartlarında zorlanırken artan ölümlü trafik kazaları da endişeleri artırıyor. Sürücüler, dar ve virajlı kesimlerin yanı sıra tamamlanmamış bölümlerden geçerken zorlanıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte 40 dakika süren mesafenin 25 dakikaya düşmesi planlanırken, yaşanan gecikmeler hem ekonomik hem de sosyal açıdan mağduriyetlere yol açıyor.

Bakan Uraloğlu: “Ödenek desteğiyle kısa zamanda bitirelim istiyoruz”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılında proje alanında incelemelerde bulunarak, “Taş ocaklarından malzeme ocaklarına, çevreyle ilgili hassasiyete kadar bütün problemleri çözdük. Ödenek olarak daha fazla destekleyerek kısa zamanda bitirelim istiyoruz” demişti. Bakan Uraloğlu’nun ziyaretinin üzerinden 633 gün geçmesine rağmen projede tamamlanmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin