Düzce, Zonguldak ve Bartın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce, Zonguldak ve Bartın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

DÜZCE(İHA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Pazartesi (2 Eylül 2024) sabah saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Yağışın 2 Eylül 2024 günü saat 03.00 ile 12.00 saatleri arasında etkili olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin