karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Düzce, Zonguldak ve Bartın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

DÜZCE(İHA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Pazartesi (2 Eylül 2024) sabah saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.
Yağışın 2 Eylül 2024 günü saat 03.00 ile 12.00 saatleri arasında etkili olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
yeni4
Haber Merkezi tarafından
07 Mart, 2026 13:49 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

TRT 17. Uluslararası Belgesel Ödüllerinin tanıtımı KBÜ’de yapıldı

Karabük Üniversitesi(KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun (TRT) iki önemli yarışması öğrencilere tanıtıldı.
Programda başvuru şartları ve ödüller hakkında bilgi verilirken öğrenciler projeleriyle yarışmalara katılmaya davet edildi.
Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’nde, TRT 17. Uluslararası Belgesel Ödülleri ile "Geleceğin İletişimcileri" yarışmasına ilişkin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
TRT İç Yapımlar personeli Akasya Galiba ve Ahmet Dalıcı tarafından yapılan sunumda yarışmanın kategorileri, başvuru şartları ve ödüller hakkında bilgi verildi.
Akasya Galiba, TRT Uluslararası Belgesel Ödülleri kapsamında dört kategori bulunduğunu belirterek Proje Destek ve Öğrenci kategorilerinin özellikle öğrenciler açısından önemli olduğunu söyledi.
Proje Destek kategorisinde ilk üçe girenlere 100’er bin lira hibe desteği verildiğini ve son başvuru tarihinin 3 Nisan olduğunu hatırlattı.
Ahmet Dalıcı ise öğrenci kategorisine 1 Ocak 2025’ten sonra çekilmiş, 15 ila 60 dakika arasındaki projelerin başvurabileceğini belirtti.
Öğrenci kategorisinde birinciye 125 bin TL, ikinciye 100 bin TL ve üçüncüye 75 bin TL ödül verildiğini ifade etti.
Toplantıda ayrıca üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen "Geleceğin İletişimcileri" yarışması hakkında da bilgi paylaşıldı. Yarışmada ilk 10’a giren öğrencilerin Ankara’da TRT Genel Müdürlüğünde düzenlenen eğitim ve gala programına katıldıkları belirtildi.
Program kapsamında öğrencilere kamera, ışık tasarımı, spor yayıncılığı ve seslendirme gibi alanlarda profesyonel eğitimler verildiği aktarıldı. Ayrıca yarışmalarda derece elde etmenin TRT’de staj başvurularında önemli avantaj sağladığı ifade edildi.
Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Arzu Kalafat Çat, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Türten, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı program, hediye ve teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin