Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Düzce Valiliğinden taciz iddiasıyla ilgili açıklama

Düzce Valiliği, bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla darp edilen taksi sürücüsünün ve taksiciyi darp eden 2 kişinin gözaltına alındığını, olayla ilgili tahkikatın devam ettiğini açıkladı.
Düzce Valiliğinden, sosyal medyada bir taksi şoförünün yaşı küçük bir kızı taciz ettiği iddiasıyla darp edildiği görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili yapılan açıklamada, "29 Kasım 2024 günü saat 13.45 sıralarında, ilimizde taksicilik yapan O.A. isimli şahsın, U.H. ve B.P. isimli şahıslar tarafından 2007 doğumlu yeğenlerini telefonla mesaj atmak sureti ile taciz ettiği iddiasıyla darp edildiği anlaşılmış, darp eden her 2 şahıs ve taciz ettiği iddiasında bulunulan taksi şoförü gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin