Düzce için turuncu uyarı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
duzce icin turuncu uyari wUOfcjF9 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Temmuz, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce için turuncu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre, Cuma günü Düzce için turuncu uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında Düzce’nin de bulunduğu bazı iller için yağış uyarısında bulundu. Düzce için turuncu uyarı yapılırken, metrekareye 50 ila 100 kilogram arasında yağış düşmesi bekleniyor. Bu çerçevede yapılan açıklamada, Yapılan son değerlendirmelere göre; Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Cumartesi sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ucuruma yuvarlanan 3 kisi operasyonla kurtarildi ZZe7akWc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Uçuruma yuvarlanan 3 kişi operasyonla kurtarıldı

Düzce’de uçuruma yuvarlanan bir kişiyi kurtarmak isteyen iki kişi de mahsur kaldı.

Olay, Beyköy beldesine bağlı Çınardüzü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle Y.E.T. uçuruma yuvarlandı. Yanında bulunan S. T. ve M. T. uçuruma yuvarlanan şahsı kurtarmak isterken tehlikeli bölgeye inince geri çıkamadı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye ulaşan ekipler, zorlu arazi şartlarına rağmen gerçekleştirdikleri çalışma sonucu mahsur kalan 3 kişiyi bulundukları yerden kurtardı. İlk kontrolleri olay yerinde yapılan şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin