Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2018 13:59 tarihinde yayınlandı
0

Duyarlı proje hastaları memnun ediyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu duyarlı projeler arasında yer alan Hastanede yatan hastaların periyodik olarak ziyaret edilmesi, herhangi bir konuda desteğe ihtiyacı olanların tespit edilmesi ve hastalara moral olmak amacıyla uygulamaya giren proje devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları her Cuma ziyaret ediliyor. Ziyaret esnasında hastaların, istek talep ve beklentileri dinleniyor.

Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, hayatın tüm zamanlarında vatandaşın yanında olup, devlet ve vatandaş arasında köprü vazifesi gören projeleri titizlikle takip ediyor.

İnsanların en hassas olduğu anlardan biri olan hastalık sürecinde vatandaşın yanında olduklarını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Hastanede yatan hastalarımızın, bizleri  yanlarında görmekten memnun olduklarını gözlemliyoruz, bunun için de hastanede yatan vatandaşlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bu önemli projeyi hayata geçirdik. Bundan sonrada iyi ve kötü günde vatandaşımızın yanında olmayı sürdüreceğiz’’.dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaret esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecekleri bazı hediyeleri de yanlarında götürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ahsap ev kullanilamaz hale geldi 1b7EpAxS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ahşap ev kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’da iki katlı ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Akmescit Mahallesi Kırkodalı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun ve Hülya Haliloğlu çiftine ait, iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çevresinde bulunan diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin