Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Nisan, 2023 21:51 tarihinde yayınlandı
0

Dursun Özbek: ‘Rakiplerimiz artık futbolun dışında Galatasaray’ın her şeyiyle uğraşmaya başladı’

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Bu mücadeleyi yaparken sizin bizi desteklemeniz çok önemli. O kadar önemli ki rakiplerimiz artık futbolun sahada oynanmasının dışında Galatasaray’ın her şeyiyle uğraşmaya başladılar. Biz şunu bütün dünyaya ispatladık, eğer birlik ve beraberlik içinde olursak onlar ne yaparsa yapsınlar boşuna” dedi.

Galatasaray Divan Kurulu Nisan ayı Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Toplantıda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün federasyonda çok önemli bir toplantı var. Gündemi, güncel sorunlarla ilgili. Ayrıca önümüzdeki yılın organizasyonu ilgili, ligin nasıl oynayacağıyla konusuyla ilgili toplantı var. Buna bağlı olarak her dönemde olduğu gibi Galatasaray’ın başarılı olduğu dönemlerde rakiplerimizin, futbolla ilgili kişilerin Galatasaray’a karşı tutumları var. Bunu yadırgamıyoruz. Çünkü önceden de bu böyleydi, bugün de böyle. Çok sıkı mücadele zamanı.

Bu mücadeleyi de sizlerin adına, Galatasaray adına veriyoruz. Bu mücadeleyi yaparken sizin bizi desteklemeniz çok önemli. O kadar önemli ki rakiplerimiz artık futbolun sahada oynanmasının dışında Galatasaray’ın her şeyiyle uğraşmaya başladılar. Biz şunu bütün dünyaya ispatladık, eğer birlik ve beraberlik içinde olursak onlar ne yaparsa yapsınlar boşuna. Onun için özellikle bu kritik dönemde tekrar aynı birlikteliği bugüne kadar gösterdiğiniz desteği göstermenizi sizden rica ediyorum. Çünkü biz sizden kuvvet alıyoruz. Siz bizi desteklerseniz biz kendimizi en kuvvetli seviyede hissediyoruz” diye konuştu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
huzurevinde cikan yangin kontrol altina alindi E3hfheUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Huzurevinde çıkan yangın kontrol altına alındı

Düzce’de Kızılay Huzurevinde asansörden kaynaklı çıkan yangın kontrol altına alındı. Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, “Çok şükür bir problem yaşanmadı. Yaşlılarımızın tahliyesini yaptık. Bir kısmı ilçe devlet hastanemize bir kısmı ise Karayolları misafirhanesine gönderildi” ifadelerini kullandı.

Yangın, gece saatlerinde Kaynaşlı‘da bulunan Kızılay Akçakoca Huzurevi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre asansör akülerinin bulunduğu bölgede belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Dumanların sardığı binayı fark eden personeller durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Düzce Belediyesi’nden 6, Kaynaşlı Belediyesi’nden ise 2 itfaiye aracı kısa süre içerisinde bölgeye sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler 25’i yatalak 54 huzurevi Sakinini bulunduğu yerden çıkararak bina dışına tahliye etti. Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, Kızılay Batı Karadeniz Afet Depo Müdürü İsmail Hakkı Duru ve ilgili kurum amirleri bölgeye gelerek yangın hakkında bilgiler alırken, tahliye edilen vatandaşlarla da bir araya geldi.

“Çok şükür bir problem yaşanmadı”

Yangın ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, “Bu gece 01.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezimize düşen ihbar ile Düzce Belediyesi’nden 6 itfaiye aracı, Kaynaşlı Belediyesi’nden 2 itfaiye aracı yangına müdahale etmiş olup, çok şükür ki yaşlılarımızla ilgili bir problem yaşanmamıştır. Kaynaşlı Kızılay Huzurevinde hali hazırda 59 misafirimiz var. 5’i izinde olup 54 yaşlımız ilçe devlet hastanemiz, karayollarına ait kamu misafirhanesinde bu gece misafir kalacaklardır. Geçmiş olsun diyoruz. İtfaiye ekiplerinin aktardığı kadarıyla yangının çıkış nedeni asansörden kaynaklı olduğunu ifade etmekteler. Yaşlılarımız tahliyesi noktasında emniyetimiz, jandarmamız, Kaynaşlı Belediye personelimiz, sağlık teşkilatımız ve Kızılay personelimiz birlikte yardımcı oldular” dedi.

Tahliye edilen 54 kişiden 25’i Kaynaşlı Devlet Hastanesi’ne gönderilirken kalan yaşlılar ise Karayolları Misafirhanesi gönderildi. Huzur evinde yangın kontrol altına alınırken, dumanın tahliye çalışmalarına başlandı.

Konu ile ilgili ise inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin