Durdurulan araçta silah ve uyuşturucu ele geçti: 3 gözaltı - Karabük Haber Postası
durdurulan aracta silah ve uyusturucu ele gecti 3 gozalti uQPThuiM jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Durdurulan araçta silah ve uyuşturucu ele geçti: 3 gözaltı

Samsun’da polis tarafından durdurulan bir araçta silah ve uyuşturucu ele geçti, 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde DSİ Kavşağı’nda durdurulan bir araçta yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet fişek ve 1,27 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 3 şahıs gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde şahıslardan birinin, “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi.

Olayla ilgili 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
necdet karaveli ak parti il genclik kollari yonetimini agirladi xlgVZ6cf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Necdet Karaveli, AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimini ağırladı

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimini ağırladı. Karaveli, gençlerin ülkenin geleceğinde en önemli rolü üstlendiğini vurguladı.

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Öz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaveli, gençleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Karaveli açıklamasında, gençlerin ülkenin yarınlarını şekillendiren en önemli güç olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Gençlerimiz geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın en güçlü mimarlarıdır. Fikirleri ve enerjisiyle Türkiye’nin daha ileriye taşınacağına inandıklarını belirterek, her zaman gençlerin yanında olacağız.”

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Karaveli, gençlik kolları yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin