Çorum’da polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan sürücü idaresindeki minibüs otoparka çekilirken, sahibine 45 bin lira para cezası uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Şenyurt Caddesi üzerinde Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı denetim sırasında “dur” ihtarına uymayan bir okul servis aracının sürücüsü kaçmaya başladı. Denetimden kaçan sürücünün aracı trafik ekipleri tarafından kısa süre sonra Şenyurt 6. Sokak’ta park halinde bulundu. Ekipler sürücünün Bahçelievler 1. Cadde üzerindeki bir apartmana saklandığını tespit etti. Polis ekipleri kaçan sürücüyü apartmanda ararken, bir kişi polis ekiplerinin yanına gelerek kendisinin sürücü olduğunu beyan etti. Ekiplerin yaptığı incelemeler neticesinde şahsın kaçan sürücünün ağabeyi olduğu ve aracı kullanmadığını belirledi.
Polis ekipleri tarafından ruhsat sahibine 45 bin lira ceza yazıldı. Minibüs ise ekipler tarafından otoparka çekildi.


“Dur” ihtarına uymayan sürücünün minibüsü otıoparka çekildi: 45 bin lira ceza yazıldı
Kastamonu’da ’pat-pat’ kazası: 5 yaralı
Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde ’pat-pat’ olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi neticesinde 5 kişi yaralandı.
Kaza, Doğanyurt ilçesi Gözalan Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı dolayısıyla İstanbul’dan köye gelen S.K. (35), E.K. (17), O.B. (18), H.S. (39) ve B.S. (43) gezmek için ’pat-pat’ olarak tabir edilen tarım aracına bindi. Seyir halindeki patpat aracının devrilmesi neticesinde 5 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Doğanyurt İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan E.K. ile A.B. daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

