Çorum’da polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan sürücü idaresindeki minibüs otoparka çekilirken, sahibine 45 bin lira para cezası uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Şenyurt Caddesi üzerinde Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı denetim sırasında “dur” ihtarına uymayan bir okul servis aracının sürücüsü kaçmaya başladı. Denetimden kaçan sürücünün aracı trafik ekipleri tarafından kısa süre sonra Şenyurt 6. Sokak’ta park halinde bulundu. Ekipler sürücünün Bahçelievler 1. Cadde üzerindeki bir apartmana saklandığını tespit etti. Polis ekipleri kaçan sürücüyü apartmanda ararken, bir kişi polis ekiplerinin yanına gelerek kendisinin sürücü olduğunu beyan etti. Ekiplerin yaptığı incelemeler neticesinde şahsın kaçan sürücünün ağabeyi olduğu ve aracı kullanmadığını belirledi.
Polis ekipleri tarafından ruhsat sahibine 45 bin lira ceza yazıldı. Minibüs ise ekipler tarafından otoparka çekildi.


“Dur” ihtarına uymayan sürücünün minibüsü otıoparka çekildi: 45 bin lira ceza yazıldı
AK Parti’den Karabük’ün geleceğine değerlendirme toplantısı
AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclisi üyeleri ile ilçe başkanları bir araya gelerek Karabük’ün geleceğine yönelik önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda, kent genelinde devam eden yatırımlar, yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Karabük’ün gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi konusunda da istişarelerde bulunuldu.
Toplantının ardından yapılan açıklamada, ortak akıl ve güçlü istişare anlayışıyla hareket etmeye devam edecekleri vurgulanarak, “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Karabük’ümüz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
AK Parti teşkilatının, Karabük’ün kalkınması ve yatırımların hız kesmeden devam etmesi adına çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

