Dur ihtarına uymadı, polisin yazdığı ceza makbuzunu yere attı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Haziran, 2023 15:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Dur ihtarına uymadı, polisin yazdığı ceza makbuzunu yere attı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde trafik ekipleri kurallara uymayan motosiklet sürücüsüne ceza kesti. Cezayı kabul etmeyen sürücünün ceza makbuzunu atması üzerine polis ile şahıs arasında gerginlik yaşandı.

Olay, akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, F.A. idaresindeki motosikletin plakasız olduğunu fark eden bekçiler motosikleti sürücüsünü durması konusunda uyardı. Fakat sürücü dur ikazına uymayarak kaçtı. Bunun üzerine bekçiler durumu trafik ekiplerine bildirdi. Ekipler kovalamacanın ardından sürücüyü bir akaryakıt istasyonu yakınlarında durdurdu. Trafik polisleri motosiklet sürücüsü F.A.’ya ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ve motosikletinde plaka bulunmaması nedeniyle 15 bin TL idari para cezası yazdı. Motosiklet sürücüsü bu cezayı kabul etmeyip ceza makbuzunu yırtıp yere attı. Yaşanan gerginlik üzerine trafik ekipleri olay yerine takviye ekip istedi. Bu sırada sürücüsü olay yerinden ayrılmak için motosikletin bindiği sırada bir bekçi motosikletin kontağındaki anahtarı alıp şahsın olay yerinden ayrılmasını engelledi. Ekipler olay yerine çağırdıkları çekici ile motosikleti trafikten men etti. Şahsa 15 bin lira idari para cezası yazıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
222 8
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Nisan, 2026 15:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi marangozhanesini büyüttü

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, belediye bünyesindeki marangozhanenin büyütüldüğünü ve üretim kapasitesinin artırıldığını açıkladı.

Yapılan yeni düzenlemeyle birlikte marangozhaneye 800 metrekarelik ek alan kazandırılırken, üretim hattına 4 yeni makine dahil edildi. Çizgi yatar, freze, planya ve kalınlık makinelerinin eklenmesiyle birlikte hem üretim hızının hem de işleme kapasitesinin önemli ölçüde arttığı belirtildi.

Başkan Çetinkaya, yapılan yatırımla ilgili yaptığı açıklamada, “Marangozhanemizi büyüttük, üretim gücümüzü artırdık. 800 m² yeni alan, 4 yeni makine ile üretimi artırdık, hizmet ağını genişlettik. Artık daha hızlı ve daha seri üretim yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Belediye yetkilileri, kapasite artışıyla birlikte kent genelindeki belediye hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde karşılanacağını vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin