blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Haziran, 2024 16:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

“Dur” ihtarına uymadı motosikleti bağlandı: 7 bin 945 lira ceza yedi

Abart egzoz takmaktan ve yaya geçidini kullanmaktan B.T.’ye toplam 7 bin 945 lira ceza yazıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde motosiklet sürücülerine yönelik trafik denetimlerini sıkılaştırdı. Trafik polisi ekipleri Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde şok uygulama gerçekleştirdi. Motosiklet sürücüleri üzerinde yapılan denetlemede, kask takmayan ve abart egzoz kullanan sürücülere göz açtırılmadı. Ekipler tarafından yaklaşık 1 saat boyunca yapılan uygulamada 20’ye yakın motosiklet denetlendi. Denetleme sırasında polisi fark eden motosiklet sürücüsü B.T. “dur” ihtarına rağmen trafik denetlemesinden kaçtı. Motosikletli trafik polisinin anında peşine düşmesiyle yakalanan B.T. isimli sürücü “kaçmadım” diyerek inkar etti. Sürücü, abart egzoz kullanmaktan 6 bin 439 lira, motosikletle yaya yolunu kullanma kuralına uymamaktan da bin 506 lira ceza yedi. Ayrıca B.T.’nin motosikleti de bağlandı. Denetleme sırasında 2 motosiklet sürücüsüne ise kask takmadığı için polis ekipleri tarafından kişi başı 691 TL ceza yazıldı. “Kaçmadım, yanlış anladınız siz beni” Polis ekiplerinin denetleme noktasına gelirken polisin “dur” ihtarına uymayarak, yaya yolu üzerinden denetlemeden kaçan B.T., “Siz beni yanlış anladınız. Önümdeki araç durduğu için kaza yapıyordum. Ben de motosikletimi yol kenarına çektim. Eğer kaçma amacım olsa bu kadar kısa mesafede durmam” diyerek kaçmadığını savundu.(İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ağustos, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Arslan’dan yangına ilişkin açıklama

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ulus ilçesinde çıkan yangının arılıktan çıktığını değerlendirdiklerini ve söndürme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
Bartın’ın Ulus ilçesi Aşağıçerçi köyünde çıkan yangında saha çalışmaları için bölgede olan Vali Nurtaç Arslan, yangına ait açıklamalarda bulundu. Vali Arslan, "Arılıkta çıktığını değerlendirdiğimiz yangın ormana sıçradı. Şu an 28 iş makinesi araç ve 2 helikopter ile 150 işçimiz ile yangına müdahale ediyoruz. Söndürme çalışmalarımız devam ediyor. İmkanlarımızı her geçen dakika artırarak inşallah yangını söndüreceğiz. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin