“Dünyanın en uzun boylu kadını” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Rumeysa Gelgi, oyunu evinde kullandı.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan ve dünyanın en uzun kadını olarak bilinen, el, parmak ve sırt rekorlarını da elde ederek 5 kez Guinnes Rekorlar Kitabı’nda yer almaya hak kazanan 26 yaşındaki Rumeysa Gelgi, 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçiminde oyunu evine getirilen 8801 nolu seyyar sandıkta kullandı. İkinci kez oyunu evde kullandığını söyleyen Gelgi, “Ülkemiz için hayırlısı olsun” dedi.


“Dünyanın En Uzun Boylu Kadını” Oyunu Evinde Kullandı
Artvin’de dereye düşen aracı sudan çıkartmak ve baba ile oğlunu bulmak için çalışmalar sürüyor
Artvin’in Şavşat ilçesinde içinde baba ile oğlunun bulunduğu otomobilin Şavşat Deresi’ne düşmesi sonucu araçta bulunanları bulmak ve aracı dereden çıkartmak için başlatılan çalışmalar sürüyor.
Alının bilgiye göre, Ardahan’a arı kovanlarını götüren Selahaddin Kaya ile Mecit Kaya isimli baba ve oğlunun içinde bulunduğu araç, bugün sabaha karşı Artvin-Şavşat Devlet Karayolunda seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Şavşat Deresi’ne düştü. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, Hopa Deniz Polisi, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nehirde araca ulaşılırken, şahısların araç içerisinde olup olmadığı veya su ile beraber sürüklenip sürüklenmediği konusunda bir emareye ulaşılamadı. Aracın bulunduğu yerden çıkartılması için çalışma başlatıldı. Bölgede bir iş makinesi ile aracı sudan çıkartmak için çalışma sürerken, araçtaki iki kişi ise dalgıçlar tarafından dere içinde aranıyor.


