“Dünyanın en uzun boylu kadını” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Rumeysa Gelgi, oyunu evinde kullandı.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan ve dünyanın en uzun kadını olarak bilinen, el, parmak ve sırt rekorlarını da elde ederek 5 kez Guinnes Rekorlar Kitabı’nda yer almaya hak kazanan 26 yaşındaki Rumeysa Gelgi, 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçiminde oyunu evine getirilen 8801 nolu seyyar sandıkta kullandı. İkinci kez oyunu evde kullandığını söyleyen Gelgi, “Ülkemiz için hayırlısı olsun” dedi.


“Dünyanın En Uzun Boylu Kadını” Oyunu Evinde Kullandı
D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı
Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.
Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


