Reklam
Reklam

Dünya Yetimler Günü İftar Programı Gerçekleşti

vali1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
16 Mart, 2025 13:47 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi, 2014 yılından bu yana her Ramazan Ayı’nın 15’indeki Dünya Yetimler Günü kapsamında düzenlenen iftar programına katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün destekleriyle organize edilen program, çocuklarımız ve aileleriyle bir araya gelinerek dayanışma ve kardeşlik duyguları pekiştirildi.

Düzenlenen iftar programına; İl Karabük Baro Başkanı Av.Emrah Köklü, Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük il Genel Meclisi başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Vakıflar Bölge Müdürü Halil Alper ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Yavuz, yetim çocuklarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek şunları söyledi: “Evlatlarımız bizlere emanettir. Onların huzurlu, mutlu ve güven içinde büyümeleri, topluma güçlü bireyler olarak kazandırılmaları en büyük önceliklerimizdendir. Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu birlikte yaşadığımız bu anlamlı günde, onların gözlerindeki mutluluk bizler için en büyük mükâfattır. “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” yönetim anlayışımızın ana düsturudur. Bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.” Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, iftar programında, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin