Reklam
Reklam
vali1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
16 Mart, 2025 13:47 tarihinde yayınlandı
0

Dünya Yetimler Günü İftar Programı Gerçekleşti

Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi, 2014 yılından bu yana her Ramazan Ayı’nın 15’indeki Dünya Yetimler Günü kapsamında düzenlenen iftar programına katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün destekleriyle organize edilen program, çocuklarımız ve aileleriyle bir araya gelinerek dayanışma ve kardeşlik duyguları pekiştirildi.

Düzenlenen iftar programına; İl Karabük Baro Başkanı Av.Emrah Köklü, Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük il Genel Meclisi başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Vakıflar Bölge Müdürü Halil Alper ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Yavuz, yetim çocuklarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek şunları söyledi: “Evlatlarımız bizlere emanettir. Onların huzurlu, mutlu ve güven içinde büyümeleri, topluma güçlü bireyler olarak kazandırılmaları en büyük önceliklerimizdendir. Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu birlikte yaşadığımız bu anlamlı günde, onların gözlerindeki mutluluk bizler için en büyük mükâfattır. “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” yönetim anlayışımızın ana düsturudur. Bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.” Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, iftar programında, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fa5d4e6d 3fda 4d2e bec4 58dbeec9f341
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
09 Haziran, 2026 10:50 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

KARDEMİR’den vefa örneği

Güleç ve Yolbulan’a Onursal Başkanlık

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR), şirketin gelişimine yön veren ve kurumsal hafızasına önemli katkılar sunan isimleri onurlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı, iş insanı Kamil Güleç’e bizzat, merhum sanayici Mutullah Yolbulan’a ise gıyabında takdim edildi.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 21 Mayıs 2026 tarihli kararı doğrultusunda düzenlenen törende, Onursal Başkanlık belgeleri Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz tarafından sahiplerine verildi.  Kamil Güleç, belgesini törende bizzat alırken, merhum Mutullah Yolbulan adına belgeyi Mustafa Yolbulan teslim aldı.

Şirketten yapılan açıklamada, KARDEMİR’in bugünlere gelmesinde emeği bulunan ve kurumsal gelişimine yön veren isimlerin vefa duygusuyla onurlandırıldığı belirtildi.

Öte yandan KARDEMİR Yönetim Kurulu’nun 3 Nisan 2026 tarihli kararıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a da “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı verilmişti. Son kararla birlikte Kamil Güleç ve merhum Mutullah Yolbulan da bu unvana layık görülen isimler arasındaki yerini aldı.

KARDEMİR ailesi tarafından yapılan değerlendirmede, Kamil Güleç’e şirkete sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür edilirken, merhum Mutullah Yolbulan rahmet, saygı ve minnetle anıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin