Reklam
Reklam
vali1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
16 Mart, 2025 13:47 tarihinde yayınlandı
0

Dünya Yetimler Günü İftar Programı Gerçekleşti

Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz Hanımefendi, 2014 yılından bu yana her Ramazan Ayı’nın 15’indeki Dünya Yetimler Günü kapsamında düzenlenen iftar programına katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün destekleriyle organize edilen program, çocuklarımız ve aileleriyle bir araya gelinerek dayanışma ve kardeşlik duyguları pekiştirildi.

Düzenlenen iftar programına; İl Karabük Baro Başkanı Av.Emrah Köklü, Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük il Genel Meclisi başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Vakıflar Bölge Müdürü Halil Alper ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Yavuz, yetim çocuklarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek şunları söyledi: “Evlatlarımız bizlere emanettir. Onların huzurlu, mutlu ve güven içinde büyümeleri, topluma güçlü bireyler olarak kazandırılmaları en büyük önceliklerimizdendir. Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu birlikte yaşadığımız bu anlamlı günde, onların gözlerindeki mutluluk bizler için en büyük mükâfattır. “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” yönetim anlayışımızın ana düsturudur. Bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.” Vali Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, iftar programında, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin