Reklam
Reklam

Dünya Temizlik Günü’nde ormandaki çöpler toplandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Eylül, 2023 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Eskişehir’de 16 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinliği çerçevesinde Kent Ormanı’nda temizlik yapıldı.
Orman Genel Müdürlüğü’nün organizasyonu ve birçok sivil toplum örgütünün katılımı ile Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan çöp toplama etkinliği Eskişehir Kocakır Ormanı’nın içinde bulunan Kent Ormanı ve ekoturizm rotasında da yapıldı. Kent Ormanı’nın girişinde toplanan çevreci örgütler farkındalık oluşturmak ve dünyanın kirliliğine dikkat çekmek için ‘Ekoturizm’ alanında ve yol kenarlarında temizlik yaptı. Toplanan çöpler Orman İşletme Müdürlüğü’nce şehir çöplüğüne gönderildi. Etkinliğe, Let’s do it Türkiye derneği, İz, DAK, AFAD arama kurtarma grupları ile Sağlık-sen üyeleri katıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin