Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu post için henüz ses dosyası oluşturulmamış.

Dünya şampiyonu ulusal güreşçi Finlandiya’ya hazırlanıyor

U20 Dünya Güreş Şampiyonu Alperen Berber, 23-29 Ekim tarihleri ortasında Finlandiya’da düzenlenecek U23 Dünya Güreş Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönmeyi hedeflediğini söyledi.
Ürdün’de yapılan U20 Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak 82 kiloda dünya şampiyonu olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atleti Alperen Berber, “Milli kadro antrenörüm büyükler Avrupa 3.sü Fatih Üçüncü öncülüğünde çok sıkı çalıştım. Yaklaşık 1 ay form tutma antrenmanı yaptık. Haftanın 6 günümüz günde sabah ve akşam çift idmanla geçti. Toplumsal yaşantıma orta verip şampiyonaya odaklandım. Çok kuvvetli ve bunaltıcı bir süreçti ancak çok şükür başardık. Sonucunu bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutarak aldık. Türkiye’yi ve Samsun’u temsil ettiğim için çok keyifli ve gururluyum. Dünya şampiyonluğunu kentime getirmenin de başka gururunu yaşıyorum. 23-29 Ekim tarihleri ortasında yapılacak U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda ter dökeceğim. Burada da şampiyon olmayı hedefliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu post için henüz ses dosyası oluşturulmamış.

Alaplı Kent Konseyi’nden Alaplı Belediyespor’a moral kahvaltısı

Alaplı Kent Kurulu tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Harika Amatör Ligi’nde çaba eden Alaplı Belediye Spor, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak ve moral-motivasyon sağlamak hedefiyle futbolcularla bir ortaya geldi.
Sarı-mavili grup, Ortacı köy Spor ile oynayacağı birinci maç öncesi düzenlenen tertipte buluştu. Kadronun tam takım katıldığı programa; Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyet Savcısı Anıl Öztürk, Jandarma Kumandanı İbrahim Kuzgun, siyasi parti ilçe liderleri, STK temsilcileri, dernek başkanları, Kulüp Başkanı Hüseyin Oğuz, Teknik Yönetici Emrah Toraman ve amatör spora takviye veren iş insanları katıldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda, yeni dönem gayeleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu ve futbolculara moral aşılandı. Alaplı Belediye Spor idaresi, bu tıp tertiplerin kulüp içindeki dayanışmayı artırdığını belirterek spor topluluğunun kenetlenmesinin kıymetine dikkat çekti.
Programda konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, takımın dönem öncesi moral depoladığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde Alaplı Belediye Spor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi. Kaymakam Selçuk Köksal ise yaptığı konuşmada, "2025 döneminde da Alaplı Belediye Spor’un başarılı bir grafik çizeceğine inanıyorum. İtimat ve huzur ortamında, olaysız ve centilmence bir dönem geçirmeyi temenni ediyorum. Bu birlik ve beraberlik kahvaltısı için Kent Konseyi’ne, idaresine ve Lider Yasin Ören’e teşekkür ediyorum" tabirlerini kullandı.
Program sonunda, Alaplı Belediye Spor’a dayanak veren isimlere Kaymakam Selçuk Köksal ve Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin