Dünya şampiyonu ulusal güreşçi Finlandiya’ya hazırlanıyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Dünya şampiyonu ulusal güreşçi Finlandiya’ya hazırlanıyor

U20 Dünya Güreş Şampiyonu Alperen Berber, 23-29 Ekim tarihleri ortasında Finlandiya’da düzenlenecek U23 Dünya Güreş Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönmeyi hedeflediğini söyledi.

Ürdün’de yapılan U20 Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak 82 kiloda dünya şampiyonu olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atleti Alperen Berber, “Milli kadro antrenörüm büyükler Avrupa 3.sü Fatih Üçüncü öncülüğünde çok sıkı çalıştım. Yaklaşık 1 ay form tutma antrenmanı yaptık. Haftanın 6 günümüz günde sabah ve akşam çift idmanla geçti. Toplumsal yaşantıma orta verip şampiyonaya odaklandım. Çok kuvvetli ve bunaltıcı bir süreçti ancak çok şükür başardık. Sonucunu bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutarak aldık. Türkiye’yi ve Samsun’u temsil ettiğim için çok keyifli ve gururluyum. Dünya şampiyonluğunu kentime getirmenin de başka gururunu yaşıyorum. 23-29 Ekim tarihleri ortasında yapılacak U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda ter dökeceğim. Burada da şampiyon olmayı hedefliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin