U20 Dünya Güreş Şampiyonu Alperen Berber, 23-29 Ekim tarihleri ortasında Finlandiya’da düzenlenecek U23 Dünya Güreş Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönmeyi hedeflediğini söyledi.
Ürdün’de yapılan U20 Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak 82 kiloda dünya şampiyonu olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atleti Alperen Berber, “Milli kadro antrenörüm büyükler Avrupa 3.sü Fatih Üçüncü öncülüğünde çok sıkı çalıştım. Yaklaşık 1 ay form tutma antrenmanı yaptık. Haftanın 6 günümüz günde sabah ve akşam çift idmanla geçti. Toplumsal yaşantıma orta verip şampiyonaya odaklandım. Çok kuvvetli ve bunaltıcı bir süreçti ancak çok şükür başardık. Sonucunu bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutarak aldık. Türkiye’yi ve Samsun’u temsil ettiğim için çok keyifli ve gururluyum. Dünya şampiyonluğunu kentime getirmenin de başka gururunu yaşıyorum. 23-29 Ekim tarihleri ortasında yapılacak U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda ter dökeceğim. Burada da şampiyon olmayı hedefliyorum” dedi.


Dünya şampiyonu ulusal güreşçi Finlandiya’ya hazırlanıyor
Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.
Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

