U20 Dünya Güreş Şampiyonu Alperen Berber, 23-29 Ekim tarihleri ortasında Finlandiya’da düzenlenecek U23 Dünya Güreş Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönmeyi hedeflediğini söyledi.
Ürdün’de yapılan U20 Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak 82 kiloda dünya şampiyonu olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atleti Alperen Berber, “Milli kadro antrenörüm büyükler Avrupa 3.sü Fatih Üçüncü öncülüğünde çok sıkı çalıştım. Yaklaşık 1 ay form tutma antrenmanı yaptık. Haftanın 6 günümüz günde sabah ve akşam çift idmanla geçti. Toplumsal yaşantıma orta verip şampiyonaya odaklandım. Çok kuvvetli ve bunaltıcı bir süreçti ancak çok şükür başardık. Sonucunu bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okutarak aldık. Türkiye’yi ve Samsun’u temsil ettiğim için çok keyifli ve gururluyum. Dünya şampiyonluğunu kentime getirmenin de başka gururunu yaşıyorum. 23-29 Ekim tarihleri ortasında yapılacak U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda ter dökeceğim. Burada da şampiyon olmayı hedefliyorum” dedi.


0
Dünya şampiyonu ulusal güreşçi Finlandiya’ya hazırlanıyor
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

