Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Aralık, 2015 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Dünya Şampiyonlarından Başkan Vergili’ye Ziyaret

Moldova’da düzenlenen Karışık Dövüş Sanatlarında, Ju Jitsu ve Mücadele Sporları dalında Dünya Şampiyonu olan KBÜ Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisi Khayal Abdullayev ve Karabüklü sporcu Orhan Karadağ, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.
Dünya şampiyonası Khayal Abdullayev, Orhan Karadağ’ı ve hocasını tebrik eden Başkan Vergili; “Gösterdiğiniz başarı ile hem ilimizi hem ülkemizi gururlandırdınız. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin