Dünya ile Aynı Anda Karabük'te - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mart, 2022 09:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Dünya ile Aynı Anda Karabük’te

(Haber Merkezi) Bilim Olimpiyatları’nın bölgemiz sınav merkezi olan Karabük My Kolej de bugün yapılan Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması, Fransa merkezli “Association Kangourou Sans Frontieres” Derneğine bağlı olarak 90’a yakın ülkede 7 milyondan fazla öğrencinin katılımıyla 1991’den bu yana uygulanıyor.

Analitik düşünme, problem çözme ve muhakeme yeteneğine dayanan günlük hayatla bağlantılı sorularıyla bilinen Kanguru Yarışmasının ilk etap sınavı bugün My Kolej’de gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen sampiyonluk turu icin gelen bir takimi yenmenin gururunu yasiyoruz LM4OXdKG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Veysel Bilen: “Şampiyonluk turu için gelen bir takımı yenmenin gururunu yaşıyoruz”

Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, Galatasaray maçının ardından, “Şampiyonluk turu atmak için gelen bir takımı sürklase ederek yenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu galibiyet bir tesadüf değil. 21 yıl sonra gelen bir galibiyet” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor evinde karşılaştığı Galatasaray’ı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor Kulübü Başkanvekili Veysel Bilen ile Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bilen, “Bu galibiyet, hak mahrumiyeti nedeniyle aramızda olmayan başkanımıza ve stadı dolduran taraftarımıza armağan ediyorum. Hocamız, teknik ekibimiz, oyuncu grubumuzla birlikte bu maçın da önemini idrak ederek iyi hazırlandık. 3 haftadır süregelen bir galibiyet zincirimiz vardı. Takımın performansı her geçen gün artıyordu. Şampiyonluğun en büyük adayı, buraya belki de şampiyonluk turu atmak için gelen bir takımı sürklase ederek yenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu galibiyet bir tesadüf değil. 21 yıl sonra gelen bir galibiyet. Samsunspor bir yapılanma içerisindedir. Bu sene Konferans Ligi’nde ülkemize ciddi puanlar kazandırdık. Onun yanında lige renk kattığımızı düşünüyoruz. Evimizde kaybettiğimiz şanssız puanlar olmasa bugün yine ilk 5 takımın içerisinde olacaktık” diye konuştu.

“Biz de eşit ve adil bir hakem olduğunda neler olduğunu gösterdik”

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır ise, “Bu sezonun en güzel maçlarından birini oynadık. Galatasaray çok iyi bir takım. Çok kaliteli oyuncuları var. Biz de eşit ve adil bir hakem olduğunda neler olduğunu gösterdik. Bu maça gelemeyen, bize göre haksız ceza verilen başkanımıza armağan ediyoruz. Bu sene çok maç oynadık. Onun yorgunlukları nedeniyle 7. sırada kaldık. İnşallah seneye çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin