Danimarkalı dört arkadaş bisikletleriyle dünya tipine çıktı. Kilometrelerce yol kat eden bisikletliler, Artvin’in Hopa ilçesine mola verdi.
Danimarka’da yaşayan dört arkadaş Erik, Esben, Teller, Casper ülkelerinden başlattıkları bisikletli dünya tipi için Singapur’u maksat seçtiler.
Çok sayıda ülke gezen dünya tipi yapan Danimarkalı bisikletçilerin son durağı Artvin’in Hopa ilçesi oldu. İstanbul üzerinden Karadeniz kıyı yolunu takip eden bisikletliler, mola verdikleri ilçede, çocuklarla top oynayarak vakit geçirdiler. Singapur’a ulaşmak için Gürcistan üzerinden yine yola koyulan gurup ismine konuşan Casper, “İstambul üzerinden akradeniz yolunu takip ederek Artvin’in Hopa ilçesine geldik. Maksadımız ise Singapur” dedi.


Dünya çeşidine çıkan Danimarkalı 4 bisikletçi Hopa’da mola verdi
Tosya’da yeni doğan bebeklerin ailelerine destek
Tosya Belediyesi tarafından “Yeni Doğan Destek Paketi” projesi kapsamında hazırlanan paketlerin dağıtımına devam ediliyor.
Tosya Belediyesi tarafından “Yeni Doğan Destek Paketi” projesi kapsamında yeni doğan bebeklere desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Tosya Belediyesi olarak, ailelerimizin en mutlu anlarında yanlarında olmaya, minik hemşehrilerimizin hayata güzel bir başlangıç yapmalarına destek olmaya devam ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla hazırladığımız, içerisinde bir bebeğin temel ihtiyaçlarını barındıran destek paketlerimizi, başvuruda bulunan ailelerimize ulaştırıyoruz. Bu çerçevede bebek şampuanı, bebek bezi, biberon, emzik, meyve süzgeci, diş kaşıyıcı, mama kaşığı, ateş ölçer, özel tasarım bebek çantasından oluşan paketi, yeni doğan bebeklerin ailelerine ulaştırıyoruz. Tüm yavrularımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz. Tosya Belediyesi olarak her zaman ailelerimizin yanındayız” denildi.

