Tokat’ta sıcaktan bunalan sanayi çalışanı, dükkan önündeki musluğun altında hem serinlemeye çalışıp hemde duş almak isteyince arkadaşlarının deterjanlı şakasına maruz kaldı.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde sanayide çalışan Ramazan Aşlayıcı, sıcaktan bunalarak dükkanının önündeki musluğun altına oturdu. Soğuk suyla serinlemeye çalışan Aşlayıcı, ustalarına “Şampuan da olsa süper olacaktı” diyerek seslendi. Bu isteği espriyle karşılayan arkadaşları, Aşlayıcı’nın kafasına bulaşık deterjanı döktü. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden ustası Yusuf Temiz, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Video kısa sürede izlenme rekoru kırarak izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Yaşadığı anları anlatan Ramazan Aşlayıcı; “Erbaa sanayisinde çalışırken hava sıcaktı bunaldım ve yandım. Çeşmenin altına girdim. Girerken habersizdim şampuan döktüler. Kafam gözüm şampuan oldu. Benim için de güzel bir anı oldu” dedi.


Dükkanın önünde duş alan işçiye deterjanlı şaka
AYVALIK VE AKGÜL’DEN SAFRANOVA’YA ZİYARET
Karabük’ün tarım ve kırsal kalkınma alanındaki önemli projelerinden biri olan Lavanta Kokulu Safran Bahçesi Projesi “Safranova”, önemli isimleri ağırladı.
Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevine devam eden Çetin Ayvalık ile geçmiş dönem Safranbolu İlçe Tarım Müdürü ve mevcut İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Akgül, Safranova’yı ziyaret ederek proje kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Gerçekleştirilen ziyarette heyete Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe eşlik etti. Heyet, proje hakkında bilgi alırken Safranova’nın geldiği noktayı değerlendirme fırsatı buldu.
Ziyarette konuşan Başkan Erol Altuntepe, Safranova’nın yalnızca bir tarım projesi olmadığını belirterek, kırsal kalkınma, turizm ve bölgesel marka değerine katkı sağlayan önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.
Altuntepe açıklamasında, “Bölgemizin tarım, kırsal kalkınma ve turizm potansiyeline önemli katkılar sunan, özellikle Safranbolu safranının gelecek nesillere aktarılmasına büyük destek sağlayan Safranova’nın kuruluşundan bugüne kadar olan süreçte büyük emekleri bulunan Çetin Müdürümüz ve Mehmet Müdürümüze teşekkür ediyorum. İlimizdeki görevleri sona ermesine rağmen projeye teknik anlamda destek vermeyi sürdürüyorlar” ifadelerini kullandı.
Safranova’nın her geçen gün büyümesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Ayvalık ve Akgül’ün, projeyi takdirle karşıladığı belirtildi.
Başkan Altuntepe ayrıca, Safranova’ya destek veren Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, meclis üyeleri ve oda üyelerine teşekkür ederek projenin bölge adına önemli kazanımlar sunduğunu vurguladı.
Öte yandan ziyaret kapsamında, bir süredir ortak çalışmalar yürütülen yeni proje hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu. Safranbolu’dan Bilecik ve İzmir’e uzanacak yeni projenin kısa süre içerisinde hayata geçirilmesinin planlandığı belirtilirken, detayların ise önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

