Tokat’ta sıcaktan bunalan sanayi çalışanı, dükkan önündeki musluğun altında hem serinlemeye çalışıp hemde duş almak isteyince arkadaşlarının deterjanlı şakasına maruz kaldı.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde sanayide çalışan Ramazan Aşlayıcı, sıcaktan bunalarak dükkanının önündeki musluğun altına oturdu. Soğuk suyla serinlemeye çalışan Aşlayıcı, ustalarına “Şampuan da olsa süper olacaktı” diyerek seslendi. Bu isteği espriyle karşılayan arkadaşları, Aşlayıcı’nın kafasına bulaşık deterjanı döktü. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden ustası Yusuf Temiz, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Video kısa sürede izlenme rekoru kırarak izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Yaşadığı anları anlatan Ramazan Aşlayıcı; “Erbaa sanayisinde çalışırken hava sıcaktı bunaldım ve yandım. Çeşmenin altına girdim. Girerken habersizdim şampuan döktüler. Kafam gözüm şampuan oldu. Benim için de güzel bir anı oldu” dedi.


Dükkanın önünde duş alan işçiye deterjanlı şaka
Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama
Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

