blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 16:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düğünde havaya ateş açanların görüntüsü ortaya çıktı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde geçtiğimiz hafta bir düğünde havaya ateş açanları sosyal medyasından üzerine "Çatışmadayım hayatım ararım seni" diye o anları paylaşınca harekete geçen Jandarma ekipleri düğün sahibi ile birlikte toplam 6 kişiye 39 bin 878 TL para cezası kesti. Düğün sırasında çekilen ve o anlara ait görüntüler ise adeta pes dedirtti. Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bazı sosyal medya sitelerinde Eskipazar ilçesinde bir düğünde silahla ateş edildiğine dair görüntülerin yayımlandığını tespit etmesi üzerine Eskipazar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince birlikte çalışma başlattı.Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, düğünde silah kullandığı tespit edilen 1 kişiye 4 bin 538 TL,4 şahsa ise ses ve gaz fişeği atabilen silahlar hakkında yönetmelik gereği her birine 8 bin 322 TL olmak üzere toplam 33 bin 288 TL, düğün sahibine ise emre aykırı davranıştan 2 bin 52 TL idari para cezası olmak üzere 6 kişiye Olayda, 3 kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği muhafaza altına alındı. Haber videosu için TIKLAYINIZ!
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Domenico Tedesco: “Bugünkü 1 puandan mutlu olmamız gerekiyor”

SAMSUN (İHA) – Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Domenico Tedesco, Samsunspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, aldıkları 1 puandan keyifli olmaları gerektiğini söyledi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Teknik Yönetici Domenico Tedesco, açıklamalarda bulundu. 3 puan almak için çabaladıklarını söz eden Tedesco, "Maça yeterli başladık. Birinci 20 dakikada her şeyi denetim ediyorduk lakin sonrasında bir top kaybıyla Samsunspor’un atağının akabinde kadro dağıldı. Sonrasında birinci yarıda 15 top kaybı yaptık. Samsunspor’un yakaladığı durumdan sonra kadromuz dağıldı. Defansif açıdan da kâfi gücümüz yoktu, gerekli karşılığı veremedik. Bugünkü 1 puandan memnun olmamız gerekiyor. Bu türlü bir maçı 5 defa oynarsanız 4 defa kaybedersiniz. Çok fazla orta yapma ve bitirme imkanımız vardı lakin orta yapmak için 10 saniye beklerseniz rakip de buna mani olur. Birtakım şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. 3. bölgede çok bulunduk lakin tesirli olamadık. Duran toplardan da olsa gol atacağımız hissiyatında değildim. Gol atabileceğimiz bir his bugün için bende oluşmadı. Taraftarlar buraya seyahat ediyorlar, para harcıyorlar. Onların her şeye hakkı var. Maç sonu yanımdaki futbolcularla onların yanına gerçek gittim. Onların reaksiyonunu aslında olağan karşılıyorum. Taraftarlar üzere bizler de bu maç kazanmak istiyorduk. Maçtan sonra da hayal kırıklığına uğrayıp ıslıklamalarını anlıyorum. Yakalayabildiğim oyuncuları taraftara götürdüm. Samsun stadındaki atmosfer çok gürültülüydü lakin taraftarımız her vakit bizi destekledi. Maçtan sonraki bu reaksiyonlarını de haklı buluyorum. Sonuç olarak bugün maçı kazanmayı hak etmedik" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin