Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2017 14:15 tarihinde yayınlandı
0

Düğünde büyük talihsizlik

Karabük’te oğlunun düğününde ayağı kırılan anne hastaneye kaldırıldı. Gelin ve Damat düğün sonrası anneyi hastanede ziyaret etti.
Karabük’te dünya evine giren Uğur ile Nimet Öner çifti düğünde büyük talihsizlik yaşadı. Karabük’ün merkeze bağlı Yeşil Mahallesinde gelin almaya gittikleri sırada Damadın annesi Mihriban Öner, merdivenlerden düştü. 112 Sağlık ekipleri tarafından Karabük araştırma hastanesine kaldırılan anne Öner’in ayağında kırık olduğu tespit edildi. Düğün sırasında tedavi altında olduğu için düğüne gidemedi. Karabük’ün Safranbolu ilçesinde dünya evine giren çift düğün sonrası anne Mihriban Öner’i hastanede ziyaret ederek sürpriz yaptı.
Ziyaretin ardından anne Mihriban Öner ameliyata alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mahalle sakinlerinden baskan cetinkayaya tesekkur ziyareti xnpM185P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.

Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.

Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin