Samsun’da düğün salonunda meydana gelen silahlı hengame kaygı ve paniğe neden oldu.
Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki bir düğün salonunda dün akşam saat 19.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, düğün sahibi E.B. ile yakınları Ş.B., A.B. ve H.B. ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine taraflardan biri silahla ateş etti. Olayda yaralanan olmazken düğün salonunda bulunanlar ortasında kaygı ve panik yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis grupları sevk edildi. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede, 2 adet boş kovan ve 1 adet kurşun isabeti tespit etti. Polis takımları, olayın akabinde şüphelilerin ikametinde yaptığı aramalarda 1 adet bulundurma ruhsatlı tabanca ve 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ele geçirdi. Ş.B., A.B. ve H.B., sözleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Tabiri alınan 3 kişi özgür bırakıldı.


0
Düğün salonunda silahlı kavga paniği
0
0
Kaldırıma çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kaldırıma çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Kaza, Dilküşa Mahallesi Huzur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.D. idaresindeki 37 ADD 971 plakalı motosiklet kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletten düşen sürücü yaralandı.
112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi Altına alınan yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

