Düğün salonu Sanat Akademisi’ne dönüştü - Karabük Haber Postası
dugun salonu sanat akademisine donustu 1CEqhpd4 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2024 20:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Düğün salonu Sanat Akademisi’ne dönüştü

Trabzon’da geçmiş yıllarda düğün salonu olarak hizmet veren ve Akçaabat Belediyesi tarafından yeniden inşa edilerek 13 farklı kursun yer aldığı akademiye dönüştürülen Sanat Akademisi 7’den 70’e herkesi sanatla buluşturuyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından şehirdeki tüm çocukların mutlu olabilecekleri, verimli ve kaliteli zaman geçirebilecekleri alan oluşturdu. 13 farklı kursun bulunduğu Sanat Akademisi’nde uzmanlar tarafından eğitimler verilirken, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, her kesimden çocuğun, gencin ve vatandaşın yüksek seviyede istifade edebileceği çalışmaları anlattı.

Her çocuğun en az bir spor branşıyla ve bir sanat dalıyla ilgilenmesini arzu ettiğini dile getiren Başkan Ekim, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için yılın her döneminde farklı branşlarda yılın her dönemi birçok kurs açıyoruz. Bu kursların en başında sanat kursları geliyor. Sanat kurslarımızı tek çatı altında toplayarak Akçaabat Belediyesi Sanat Akademimizi açtık. Burada 13 farklı sanatsal kurs alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın Sanat Akademimize olan ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Sanat Akademimizde bir yandan çocuklarımızı ve gençlerimizi erken yaşta sanatla buluşturuyoruz, bir yandan meraklılarına sanatsal eğitimler veriyoruz bir yandan da sanat ve yetenek okullarına hazırlananlara destek oluyoruz. Biz, Akçaabat Belediyesi olarak yaşam boyu spor felsefesini öncü edindik. Bu sebeple özellikle çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışmasını, gençlerimizin ise bir spor dalında branşlaşmasını istiyoruz. Bu minvalde yıl içerisinde birçok spor kursu açıyor, sportif turnuvalar ve yarışmalar düzenliyoruz. Gençlerimizin bizden talebi daha çok spor kursu daha fazla çalışabilme imkanı ve donanımlı bir merkez oldu. Bir tane tam donanımlı spor merkezimiz vardı. Ancak gençlerin spor kurslarına olan yoğun talebi üzerine ikinci bir spor merkezi açmalıydık ve açtık. Eski Yaprak Düğün Salonunun yerine gerçekten ferah bir Spor Eğitim Merkezi yaptık. Bu sayede hem spor branşlarını çoğalttık hem de gençlerimizin taleplerini karşılamış olduk. Spor Eğitim merkezimizde sadece çocuklar ve gençler spor yapmıyor. Aynı zamanda hanım kardeşlerimiz de burada spor yapıyor. Spor Eğitim Merkezimiz, bir ailenin tüm fertlerine hitap eden bir salon olarak hizmet veriyor. Tüm bunların yanı sıra Akçaabat’ımızın mahallelerinde uygun bulduğumuz alanlara yaşam alanları ve butik spor sahaları yaptık. Gençlerimiz bu sahalarda oynuyor, spor yapıyorlar. Yaşam alanlarında ise sosyalleşiyor verimli vakit geçiyorlar. Aileler çocuklarını bize emanet ediyorlar; biz de geleceğimizi bugünün çocuklarına ve gençlerine emanet ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin