Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ekim, 2023 15:12 tarihinde yayınlandı
0

Düğün konvoyunun önü bu sefer damat ve geline bahşiş vermek için kesildi

Karabük’ün Yenice ilçesinde düğün arabasının önüne masa kuran işletme sahibi gelin ile damada çay ikram edip bahşiş verdi.
İlçeye bağlı İncebacaklar köyünde yaşayan Halim ve Melek çifti, dünyaevine gidi. Düğün konvoyu bir restoranın önünden geçtiği sırada masa kurularak durduruldu. Bahşiş için durdurulduğunu zanneden çifte işletme sahibi tarafından masada çay ikram edilerek bahşiş verildi.
Çaylarını içen çift, masanın kaldırılmasıyla yoluna devam etti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
saatlerce pesinden kostular kurbanlik dana ilceyi birbirine katti uxhQ8uC7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Saatlerce peşinden koştular: Kurbanlık dana ilçeyi birbirine kattı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurban pazarından kaçan dana, saatler süren kovalamacanın ardından veteriner hekimin sakinleştirici iğnesiyle yakalandı.

İnebolu ilçesi İkiçay mevkiinde kurulan kurban pazarında bulunan bir dana, sahibinin elinden kaçarak pazardan uzaklaştı. Şehit Rahmi Yılmazer Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru koşan kurbanlık dana, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde üzerinde kendisini yakalamaya çalışan vatandaşlara da saldıran dana, ilçede hareketliliğe neden oldu. Otobüs Terminali’ne kadar kaçan hayvan, burada ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Kurbanlık dana, veteriner hekimin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından etkisiz hale getirildi. Ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yeniden kurban pazarına getirilen dana, sahibine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin