Düğün konvoyunun önü bu sefer damat ve geline bahşiş vermek için kesildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ekim, 2023 15:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Düğün konvoyunun önü bu sefer damat ve geline bahşiş vermek için kesildi

Karabük’ün Yenice ilçesinde düğün arabasının önüne masa kuran işletme sahibi gelin ile damada çay ikram edip bahşiş verdi.
İlçeye bağlı İncebacaklar köyünde yaşayan Halim ve Melek çifti, dünyaevine gidi. Düğün konvoyu bir restoranın önünden geçtiği sırada masa kurularak durduruldu. Bahşiş için durdurulduğunu zanneden çifte işletme sahibi tarafından masada çay ikram edilerek bahşiş verildi.
Çaylarını içen çift, masanın kaldırılmasıyla yoluna devam etti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak valisi bektasoglu guvenlik toplantisina katildi aG9QbXfa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak Valisi Bektaşoğlu güvenlik toplantısına katıldı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, okul güvenliği konusunun ele alındığı toplantıya katıldı

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta eğitim kurumlarına yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıların ardından, Türkiye genelinde okul güvenliği en üst düzeyde ele alınırken, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıklarının koordinasyonunda 81 ilde eş zamanlı güvenlik toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, Türkiye genelinde okullarda güvenliğin artırılmasına yönelik alınan tedbirler ve uygulanacak yeni önlemler masaya yatırıldı. Özellikle son dönemde yaşanan olaylar sonrası okul çevrelerinde güvenlik önlemlerinin güçlendirilmesi, öğrenci ve öğretmenlerin huzurlu bir eğitim ortamında bulunmasının sağlanması konuları ele alındı.

Vali Hacıbektaşoğlu, Zonguldak’ta yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında bilgi vererek, ilgili kurumlarla koordinasyon içinde gerekli tüm tedbirlerin titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından alınacak önlemlerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin