Bartın’da düğün konvoyunda bir maganda, arabanın camından havaya pompalı tüfekle ateş açtı. Toplumsal medyada paylaşılan manzaraların akabinde şahsa 2 bin 864 TL para cezası kesildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Bartın-Karabük karayolu Kurtköy mevkiinde ilerleyen düğün konvoyundaki bir arabadan havaya ateş açıldı. Kurtköy istikametine giden 74 BS 476 plakalı arabanın şoförünün yanında oturan şahıs, camdan çıkardığı pompalı tüfekle 3 el havaya ateş açtı. O anlar ise yoldan geçen öbür bir arabadaki vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. İmgelerin toplumsal medyada paylaşılmasının akabinde jandarma grupları olayla ilgili inceleme başlattı. Şahsın E.Ö. olduğunu belirleyen takımlar, şahsı gözaltına alarak, 2 bin 864 TL ceza kesti. Şahıs hakkında genel güvenliği tehlikeye düşürmek hatasından da isimli süreç başlatıldığı öğrenildi.


144
Düğün konvoyundaki araçtan pompalı tüfekle havaya ateş açan şahıs gözaltına alındı
160
Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi
Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.

