Düğün hazırlığı yapan uzman çavuş; silahla kendini yaraladı - Karabük Haber Postası
dugun hazirligi yapan uzman cavus silahla kendini yaraladi 4UANdBT4 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Düğün hazırlığı yapan uzman çavuş; silahla kendini yaraladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde düğün hazırlığı yapan 43 yaşındaki uzman çavuş; para çekmek için ailesiyle gittiği bankadan yüzünü yıkamak için ayrılıp silahıyla kendini ağır yaraladı.

Gaziantep’ten düğün hazırlıkları için ailesiyle Karadeniz Ereğli ilçesine gelen Ertuğrul B. isimli uzman çavuş, düğün hazırlıklarına başladı. Ertuğrul B.; kendisi gibi uzman çavuş olan ağabeyi K.B. ile bankadan para çekip kuyumcudan altın almak istedi. Ailesiyle birlikte bankada sıra bekleyen Ertuğrul B. bankanın karşısındaki camiye gidip elini yüzünü yıkamak istediğini söyleyerek yanlarından ayrıldı.

Uzman çavuş; bir süre sonra nişanlısı G.A.’nın telefonuna bulunduğu konumu gönderdi. Ağabeyi de kardeşi Ertuğrul B.’u arayarak durumu anlamaya çalıştı. Aile; uzman çavuşa ulaşamayınca konuma hareket etti. Bu sırada silah sesiyle ürperen vatandaşlar, Ertuğrul B.’un başına ateş ettiğini gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

Bu sırada olay yerine gelen ailesi, uzman çavuşun beylik silahıyla başına tek el ateş ettiğini öğrendi. Kanlar içinde kalan uzman çavuş; ilk müdahalenin ardından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunan Ertuğrul B.’nin tedavisi sürüyor. Polis ekipleri ise olayın hangi sebeple yaşandığını araştırma çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk idman yurdundan anlamli destek D7jFCvuE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu’ndan anlamlı destek

Karabük İdman Yurdu, Pazarspor ile oynanan maçın gelirlerinden elde edilen 290 bin lirayı, kanser tedavisi gören bir gencin ailesine teslim etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Karabük İdman Yurdu ligin 29.haftasında iç sahada oynadığı Pazarspor maçı bilet gelirlerinin tamamını annesini dört yıl önce kanserden kaybeden kanser hastası gence bağışladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 12 Nisan 2026’da oynanan karşılaşmanın tüm bilet gelirlerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karabük’te yaşayan bir gencin tedavi masrafları için bağışlanacağının daha önce kamuoyuyla paylaşıldığı hatırlatıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “12.04.2026 günü Pazarspor ile yaptığımız müsabakada elde edilecek tüm bilet gelirlerlerimizin sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Karabük’te yaşayan bir kardeşimizin tedavi masraflarına bağışlayacağımızı siz değerli taraftarlarımızla paylaşmış ve büyük bir hassasiyetle desteğinizi rica etmiştik.

Kulübümüzün şeffaflık ilkeleri gereği; taraftarlarımızdan ve hayırsever hemşehrilerimizden gelen katkıların kulüp hesaplarımızda tam olarak netleşmesi ve kızımızın tedavi sürecinin yoğunluğu nedeniyle ailesinin Ankara’da olması nedeniyle toplanan paranın kendilerine teslimi aşamasında doğal bir süreç yaşanmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Toplanan 290.000 TL tutarındaki yardımın tamamı, bugün itibariyle ailenin hesabına güvenle aktarılmış ve dekont kızımızın babası ile paylaşılmıştır. Bu anlamlı süreçte, kardeşimizin yanında olan, duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü olarak, sporun birleştirici ruhunu iyilikle büyütmeye devam edeceğiz. Evladımıza bir kez daha yürekten acil şifalar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin