Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2023 08:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Şimdiye kadar yaklaşık 150 bin TL ceza yedi

Ordu’da drift ve çeşitli maddelerden şimdiye kadar yaklaşık 150 bin TL ceza yiyen oto elektrik ustasının aracına 2 ay el konuldu.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarını önlemek amacıyla, 9 Ekim tarihinde Cumhuriyet Mahallesi’nde kavşakta drift yapan ve kurallara uymayan 5 araç sürücüsüne toplamda 36 bin 534 TL cezai işlem uyguladı.
Altınordu ilçesinde oto elektrik ustası olarak hizmet veren Yunus Akgül, kavşakta drift yaptığı, tehlikeli araç kullandığı, plakasız araç kullandığı için ve çeşitli maddelerden yaklaşık 30 bin TL ceza yedi, otomobiline ise 60 gün el konuldu. Akgül, şimdiye kadar yediği cezaların toplam tutarının 150 bin TL’ye yaklaştığını söyledi.

“Emniyet mensuplarımız gereğini yaptı”
Düğün heyecanı ile böyle bir harekete kalkıştıklarını ve emniyet mensuplarının hızlı bir şekilde görevlerini yaptığını söyleyen Akgül, “Toplamda 36 bin TL tutarında bir ceza yedik. O esnada sevdiğimiz bir arkadaşımızın düğün konvoyuna katılmıştık. O heyecanla böyle bir harekete kalkıştık. Polis ekiplerimiz görevlerini gereğince yaptılar. Dirft yapmak, tehlikeli araç kullanmak plakasız araç kullanmaktan ve çeşitli maddelerden ceza yazıldı. Sonuçta illegal bir olaydı, bunun yasal tarafı da var. Bundan sonraki süreçte yapılarsa pistlerde devam etmek isteriz. Şu ana kadar ödediğimiz ceza 100 bini aştı, son ceza ise 36 bin TL” diye konuştu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, Teknik Yönetici Şenol Güneş ile yollarını ayırdı.
Trabzonspor’da Şenol Güneş devri sona erdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında Şenol Güneş ile sırf teknik yönetici olarak değil; birebir vakitte kendisinin deneyimlerinden istifade ederek geleceğin Trabzonspor’unu inşa etmek ismine planlama yaptık. Program kapsamında Güneş’in tesisler ve yatırımlardan da sorumlu olacağı, âlâ bir kurumsal yapıyı kurabilme maksadıyla misyona başladık. Maalesef ligde dilek etmediğimiz sonuçlar aldık. Ve geldiğimiz nokta prestijiyle teknik yöneticilik makamında bir kan değişikliğine gitme muhtaçlığı ortaya çıktı. Yeni teknik yöneticinin belirlenmesi için arayışlara vakit kaybetmeden başladık. Tüm süreci şeffaf formda kamuoyuyla paylaşacağız. Trabzonspor topluluğuna ve büyük taraftarımıza hürmetle duyurulur" denildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.