Drift tutkusu değerliye mal oldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 12:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Drift tutkusu değerliye mal oldu

Bartın’da drift atan şoföre 20 bin 342 TL para cezası kesilerek, aracı 60 gün trafikten men edildi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü grupları, Oto Sanayi Sitesi 121. Cadde’de bir iş yeri önünde drift atıldığı ihbarı üzerine olay yerine giderek, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan araştırmada drift atan aracın şoförünün Ö.F.Ş. olduğunu belirleyen gruplar, şoföre 20 bin 342 TL para cezası kesti. Aracı 60 gün müddetle trafikten men eden gruplar, 2 ay müddetle de şoförün ehliyetine el koydu. Ayrıyeten şahsa trafik güvenliğini tehlikeye sokmak kabahatinden isimli süreç yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxx 4
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
30 Nisan, 2026 15:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Belediyesine araç desteği

Türkiye Belediyeler Birliği, Yenice Belediyesi’ne belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bir kamyonet hibe etti. Türkiye genelindeki yaklaşık 1.400 belediye arasından yalnızca 95 belediyeye sağlanan araç desteğinden Yenice Belediyesi de yararlandı.

Hibe edilen kamyonet, ilçenin hizmet kapasitesini artırarak özellikle temizlik, bakım, onarım ve altyapı çalışmalarında belediye ekiplerine aktif katkı sunacak.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Yenice’mizin her alanda gelişmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İmkanlarımızı artırmak, hizmet kalitemizi yükseltmek adına girişimlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe olarak aldığımız bu aracın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçenlere, başta Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olmak üzere herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin