Drift tutkusu değerliye mal oldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 12:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Drift tutkusu değerliye mal oldu

Bartın’da drift atan şoföre 20 bin 342 TL para cezası kesilerek, aracı 60 gün trafikten men edildi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü grupları, Oto Sanayi Sitesi 121. Cadde’de bir iş yeri önünde drift atıldığı ihbarı üzerine olay yerine giderek, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan araştırmada drift atan aracın şoförünün Ö.F.Ş. olduğunu belirleyen gruplar, şoföre 20 bin 342 TL para cezası kesti. Aracı 60 gün müddetle trafikten men eden gruplar, 2 ay müddetle de şoförün ehliyetine el koydu. Ayrıyeten şahsa trafik güvenliğini tehlikeye sokmak kabahatinden isimli süreç yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin