Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Mayıs, 2015 08:17 tarihinde yayınlandı
0

DR. Öztürk, Yeni Devrekani Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

KASTAMONU İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, yeni yapılan Devrekani Devlet Hastanesini ziyarete etti.
Dr. Öztürk, ziyarette Kastamonu’da ‘Sağlıkta Dönüşüm’ programı kapsamında, sağlıkta hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla yapılan yatırımlardan biri olan yeni Devrekani Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ettiğini belirterek, “Hızlı bir şekilde devam eden 20 yatak kapasiteli ihale bedeli 6 milyon 400 bin TL olan hastane inşaatının yüzde
40’ı tamamlandı.
Hastanenin bitiş tarihi, 22 Eylül 2015 olarak belirlendi” dedi.
Dr. Öztürk’e, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Kürşat Özbey da eşlik etti. İnşaatın mevcut durumu hakkında firma yetkililerinden bilgiler alan Dr. Özdtürk, daha sonra mevcut Devrekani Devlet Hastanesinde hasta ziyaretinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 6
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Mayıs, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0

İŞKUR’dan kapsamlı saha çalışması

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Karabük İl Müdürlüğü tarafından, İşgücü Piyasası Araştırması kapsamında kent genelinde saha çalışması yürütüldü. Çalışmalar çerçevesinde 260 iş yeri ziyaret edilerek iş gücü piyasasına ilişkin güncel veriler toplandı.

Karabük’te gerçekleştirilen araştırmada sektörlerin mevcut durumu, işverenlerin eleman ihtiyacı, açık iş talepleri ve meslek bazlı istihdam eğilimleri detaylı şekilde incelendi. Elde edilen verilerle bölgedeki iş gücü piyasasının mevcut yapısının ortaya konulması hedeflendi.

İŞKUR yetkilileri, saha çalışmalarından elde edilen verilerin analiz edilerek rapor haline getirileceğini, bu raporların ise istihdam politikalarının geliştirilmesine katkı sunacağını ifade etti. Ayrıca işveren ile iş arayan arasındaki uyumun güçlendirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin