Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda yenileme çalışmalarına başlandığını duyurdu.
Müdürlükten yapılan açıklamada, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda spor severlere daha konforlu bir izleme deneyimi sunmayı hedefledikleri bildirildi.
Yıpranan koltukları yenilemeye başladıklarının belirtildiği açıklamada, “Stadyumda yenileme çalışmaları bünyesinde tribünlerdeki eski ve yıpranmış koltuklar sökülerek yerine güneşe daha dayanıklı koltuklar monte edilecek. Çalışmaların ilk etabında kapalı alt ve üst tribünler tamamlanacak. Bu bölümlerin ardından tüm stadyumda aynı yenileme işlemi uygulanarak, stadyumun genel görünümü ve konfor seviyesi artırılacak” denildi.


Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda yenileme çalışmaları başladı
Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.
Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

