Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda yenileme çalışmaları başladı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda yenileme çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Müdürlükten yapılan açıklamada, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda spor severlere daha konforlu bir izleme deneyimi sunmayı hedefledikleri bildirildi.

Yıpranan koltukları yenilemeye başladıklarının belirtildiği açıklamada, “Stadyumda yenileme çalışmaları bünyesinde tribünlerdeki eski ve yıpranmış koltuklar sökülerek yerine güneşe daha dayanıklı koltuklar monte edilecek. Çalışmaların ilk etabında kapalı alt ve üst tribünler tamamlanacak. Bu bölümlerin ardından tüm stadyumda aynı yenileme işlemi uygulanarak, stadyumun genel görünümü ve konfor seviyesi artırılacak” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin