Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2018 14:03 tarihinde yayınlandı
0

Dr. Hüseyin Avni Aksoy, CHP’den aday adaylığı başvurusunu yaptı

Karabük’e sağlık yönünden  büyük hizmetleri olmuş çocuk doktoru Hüseyin Avni Aksoy Cumhuriyet Halk Partisi’ne resmi başvurusunu yaparak Karabük milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Türkiye’nin içinde bulunduğu olumsuz tablo üzerine CHP’den aday adayı olduğunu belirterek kısa bir konuşma yapan Aksoy,”Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor.Bu dönem farklı bir dönem ve partimize en fazla ihtiyaç duyulan bu seçimlerde milletvekili aday adayı olmak ve ülkenin bu olumsuz gidişatına dur demek için aday adayı oldum.İnşallah 24 Haziran seçimlerinden galibiyetler çıkacağız.Tüm Karabük halkından destek bekliyor,her birine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Aksoy’un konuşmasının ardından kısa bir değerlendirme yapan CHP  İl Başkanı Abdullah Çakır ise, “Cumhuriyet Halk Partisinde aday adaylık süreci start aldı.Aday adaylıklarının devamı gelecek.Bizde son aday aday olma tarihi 7 Mayıs.İlerleyen günlerde yeni aday adaylarımız çıkacaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin