Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Down sendromlu Muhammet bebek ambulans uçakla sevk edildi

Tokat’ta 2 buçuk aylık down sendromlu Muhammet bebek için ambulans uçak havalandı.
Tokat’ta 2 buçuk ay önce down sendromlu olarak doğan Muhammet Emir Atala, kalbinin delik olması nedeniyle Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altında tutuluyordu. Tedavisinin bitmesinin ardından evine gönderilen Muhammet bebek, 8 gün sonra tekrar rahatsızlandı. Rahatsızlanan Muhammet bebek ailesi tarafından tekrar hastaneye getirildi. Hastanede yapılan tedavinin ardından Muhammet bebeğin ameliyat olması için Konya Şehir Hastanesi’ne nakil işlemleri başlatıldı. Akşam saat 19.30 sularında Muhammet bebek için Tokat Havalimanına Ambulans uçak iniş yaptı. Ambulans uçakla Muhammet bebeğin nakli sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin