Donmuş göle girdi: "Keyif amaçlı yaptık bayağı viral oldu" - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
donmus gole girdi keyif amacli yaptik bayagi viral oldu 7QIfe8y4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Donmuş göle girdi: “Keyif amaçlı yaptık bayağı viral oldu”

Bolu’da soğuk havaya aldırış etmeden donmuş göle giren beden geliştirme antrenörü Batuhan Güler’in imgeleri toplumsal medyada ağır ilgi gördü. Batuhan Güler, “Keyif hedefli yaptık bayağı viral oldu” dedi.

Bolu’nun Sarıalan Yaylası’nda hava sıcakları düşmesiyle Sarıalan mevkiinde bulunan göl buz tuttu. Sarıalan Yaylası’nda arkadaşlarıyla birlikte gezmeye giden beden geliştirme antrenörü Batuhan Güler, buz tutan göle girmek istedi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 16 derece olarak ölçüldüğü bölgede Batuhan Güler, elindeki balta yardımıyla gölün kıyısındaki buzları kırdı. Buzları kıran Güler, donmuş göle girdi. Güler’in toplumsal medyada paylaşılan o anları ağır ilgi gördü.

“‘Eğlencesine göle girsek mi dedik”

Eğlence maksatlı donmuş göle girdiğini söyleyen Batuhan Güler, “Hava sıcaklığı eksi 16 derece civarındaydı sanırım. ‘Eğlencesine göle girsek mi?’ dedik. Girdikten sonra anladık durumun ciddiyetini. 2-3 dakika kadar buzun içindeydim zati. Uzun mühlet kalmak badire ve ziyanlı. Hipotermi geçirme riski var. Ayaklarım suyun içinde olduğu için o anın hareketliliğiyle anlamadık. Sonradan soğuk biraz işledi” dedi.

“Bu sporla uğraşıyorsan, şoklama yapılması gerekir”

Videonun toplumsal medyada ağır ilgi gördüğünü lisana getiren Batuhan Güler, beden geliştirme sporuyla uğraşanların bedeninin şoklamaya muhtaçlığı olduğunu söz ederek, “Bu sporla uğraşıyorsan, şoklama yapılması gerekir. Kasları daha canlı tutabilmek için gerekir. Herkes, ‘Bende girerim ne var?’ diyor, girmesine girilir lakin sonrası zahmet. Güzel kurulanmak gerekiyor. Suda kalma işini uzatırsanız hipotermi geçirilebilir” biçiminde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin