Reklam
Reklam
donmus gole girdi keyif amacli yaptik bayagi viral oldu 7QIfe8y4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Donmuş göle girdi: “Keyif amaçlı yaptık bayağı viral oldu”

Bolu’da soğuk havaya aldırış etmeden donmuş göle giren beden geliştirme antrenörü Batuhan Güler’in imgeleri toplumsal medyada ağır ilgi gördü. Batuhan Güler, “Keyif hedefli yaptık bayağı viral oldu” dedi.

Bolu’nun Sarıalan Yaylası’nda hava sıcakları düşmesiyle Sarıalan mevkiinde bulunan göl buz tuttu. Sarıalan Yaylası’nda arkadaşlarıyla birlikte gezmeye giden beden geliştirme antrenörü Batuhan Güler, buz tutan göle girmek istedi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 16 derece olarak ölçüldüğü bölgede Batuhan Güler, elindeki balta yardımıyla gölün kıyısındaki buzları kırdı. Buzları kıran Güler, donmuş göle girdi. Güler’in toplumsal medyada paylaşılan o anları ağır ilgi gördü.

“‘Eğlencesine göle girsek mi dedik”

Eğlence maksatlı donmuş göle girdiğini söyleyen Batuhan Güler, “Hava sıcaklığı eksi 16 derece civarındaydı sanırım. ‘Eğlencesine göle girsek mi?’ dedik. Girdikten sonra anladık durumun ciddiyetini. 2-3 dakika kadar buzun içindeydim zati. Uzun mühlet kalmak badire ve ziyanlı. Hipotermi geçirme riski var. Ayaklarım suyun içinde olduğu için o anın hareketliliğiyle anlamadık. Sonradan soğuk biraz işledi” dedi.

“Bu sporla uğraşıyorsan, şoklama yapılması gerekir”

Videonun toplumsal medyada ağır ilgi gördüğünü lisana getiren Batuhan Güler, beden geliştirme sporuyla uğraşanların bedeninin şoklamaya muhtaçlığı olduğunu söz ederek, “Bu sporla uğraşıyorsan, şoklama yapılması gerekir. Kasları daha canlı tutabilmek için gerekir. Herkes, ‘Bende girerim ne var?’ diyor, girmesine girilir lakin sonrası zahmet. Güzel kurulanmak gerekiyor. Suda kalma işini uzatırsanız hipotermi geçirilebilir” biçiminde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxx 6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 12:51 tarihinde yayınlandı
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin