Dönmez,  2024 yılı yerel seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıkladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ağustos, 2023 15:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Dönmez,  2024 yılı yerel seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıkladı

2019 Seçimlerinde Milliyetçi Hareket  Partisi (MHP)  tarafından belediye başkan adayı olarak gösterilen ve seçimleri kazanarak  Eskipazar Belediye Başkanı seçilen  Hüseyin Dönmez,  2024 yılı yerel seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıkladı.

2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Siyasi Partiler adaylarını belirlemek için kulis çalışmalarını sürdürürken, Eskipazar Belediye  Başkanı Hüseyin Dönmez Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı yönündeki kararını verdi.  Başkan Dönmez Gazetemize yaptığı özel açıklamasında 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeninden Belediye başkanı adayı olmayacağını açıkladı.

Eskipazar için tasarladıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, “Eskipazar’ın kültür ve turizm kenti olmasına imkân sağlayan Hadrianoupolis Antik Kenti’nin hemen girişine karşılama alanı oluşturmak istiyoruz. Bu konuda ilk adım gerçekleştirildi. Antik kentin karşılama merkezi için ihalesi yapıldı. Bir de organize de 60 civarında yatırımcı bekliyor. Bir an önce tamamlamamızı bekliyorlar. Eskipazar organize sanayi de gerçekleştirilecek her yatırım ilçemizi canlandıracaktır. Burada altyapı ihalesi yapıldı. Eskipazar’ımıza istihdam alanı sağlayacağı için iş göçünü de engelleyecektir. Önümüzdeki günlerde organize sanayi bölgesinin ivedilikle açılmasını bekliyoruz” dedi.

İki dönem başkanlık yaptığı Eskipazar’a  hizmetlerinin her zaman devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, 2024 yılı yerel seçimlerinde yeniden aday olmayacağını söyledi.

Başkan Dönmez”in 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olmama kararının Milliyetçi Hareket Partisi tarafından nasıl karşılanacağı ise merak ediliyor. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin