Dolu yağışı Pekün Dağını beyaza bürüdü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Dolu yağışı Pekün Dağını beyaza bürüdü

Gümüşhane ile Kelkit ilçesi arasında bulunan Pekün Dağı Geçidi’nde dolu yağışı etkili oldu. Yağışın ardından 5 santimetreye ulaşan dolu kalınlığı nedeniyle karayolu beyaza bürünürken, ortaya kış manzaraları çıktı.
Şehrin bazı noktalarında öğle saatlerinde dolu yağışı etkili oldu. Özellikle Gümüşhane-Kelkit karayolu üzerindeki Pekün Dağı Geçidinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle karayolu beyaza büründü.
Önce yağmur yağışı ardından da dolu yağışı gerçekleşen yolda araçlar kalınlığı 5 santimetreye ulaşan dolu nedeniyle bir süre temkinli ilerlemek zorunda kalırken, Karayolları ekiplerinin temizlik çalışmasına başladığı öğrenildi.
Hava sıcaklığının da hissedilir derecede düştüğü Gümüşhane genelinde gök gürültülü sağanak yağış ve yer yer dolu yağışının bir süre daha etkili olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda trafik polisleri denetimleri sikilastirdi 6q6e6VcQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da trafik polisleri denetimleri sıkılaştırdı

Bolu’da trafik polisi ekipleri, kentin en işlek noktalarında motosiklet ve özel halk otobüsü sürücülerine yönelik evrak ve kural denetimi gerçekleştirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde trafik güvenliğini ve düzenini sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu güzergahlardan Cumhuriyet Caddesi üzerinde denetim noktası oluşturdu.

Uygulamada özellikle motosikletler ve özel halk otobüsleri durdurularak tek tek kontrol edildi. Ekipler tarafından, sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenirken, ehliyet, ruhsat ve zorunlu araç evrakları incelendi. Kent genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin