Reklam
Reklam

Dolandırıcılık Yapan 4 Kişi Tutuklandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Aralık, 2015 15:42 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 63 yaşındaki bir kişiyi kadın bulma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen biri kadın 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük kent merkezinde oturan 63 yaşındaki Mehmet B.’nin, kadın bulma vaadiyle kandırılıp dolandırıldığını ve tehdit edildiğini iddia ederek, emniyete suç duyurusunda bulunması üzerine gözaltına alınan Serdar K. (36), eşi Sebahat K. (37), damadı Ömer G. (22) ve damadının arkadaşı Kenan B. (24), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Karabük T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Sağanak yağışın vurduğu alabalık tesisinde çok sayıda balık telef oldu

saganak yagisin vurdugu alabalik tesisinde cok sayida balik telef oldu lkxHkVfQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde hafta sonu etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeniyle meydana gelen taşkınlarda, Ayder Yaylası yolu üzerindeki bir alabalık üretim tesisinde büyük çapta maddi hasar oluştu ve çok sayıda balık telef oldu.

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde hafta sonu etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle yüksek kesimlerde ve dere yataklarına yakın alanlarda etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle çeşitli noktalarda maddi hasarlar meydana gelirken, Ayder Yaylası yolu üzerinde faaliyet gösteren bir alabalık üretim tesisi de afetten nasibini aldı. Ayder Yaylası yolu üzerinde işletmecilik yapan Mustafa Memoğlu’na ait balık üretim tesisinde sağanak yağışın ardından ciddi zarar oluştu. Yağışla birlikte dere debisinin yükselmesi ve tesis çevresinde meydana gelen taşkınlar nedeniyle işletmenin bazı bölümleri zarar gördü. Tesis içerisinde bulunan balık havuzlarının da olumsuz etkilendiği taşkında çok sayıda balığın telef olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin