Reklam
Reklam

Dökülen külden çıkan yangında 3 dönümlük otluk alan zarar gördü

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Eylül, 2023 20:25 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Eflani ilçesinde evin arka kısmına dökülen külden çıkan yangında 3 dönümlük otluk alan zarar gördü.
Olay, ilçeye bağlı Çukurören köyü Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hakkı Korkut isimli vatandaşın evin arka tarafına döktüğü külün ardından kısa bir süre sonra otluk alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve Eflani Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın ev ve ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangında 3 dönüm alan zarar görürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

KOF-DER’den müzik şölenine davet

kof derden muzik solenine davet 8JQmheLD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin