Dökülen külden çıkan yangında 3 dönümlük otluk alan zarar gördü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Eylül, 2023 20:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Dökülen külden çıkan yangında 3 dönümlük otluk alan zarar gördü

Karabük’ün Eflani ilçesinde evin arka kısmına dökülen külden çıkan yangında 3 dönümlük otluk alan zarar gördü.
Olay, ilçeye bağlı Çukurören köyü Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hakkı Korkut isimli vatandaşın evin arka tarafına döktüğü külün ardından kısa bir süre sonra otluk alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve Eflani Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın ev ve ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangında 3 dönüm alan zarar görürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede kiyiya vuran erkek cesedi bulundu xE6wkPyc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de kıyıya vuran erkek cesedi bulundu

Rize’nin Pazar ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi mevkiinde, deniz kıyısındaki kayalık alanda bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgilere göre, kıyı şeridinde kayalıklar arasında hareketsiz bir kişiyi fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cesedin, kıyıya vurmuş halde bulunduğu öğrenilirken, olay yeri güvenlik çemberine alındı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin cenazesi, yapılan ilk incelemelerin ardından otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, bulunan cesedin Trabzon’un Araklı ilçesinde kayıp olarak aranan genç olabileceği yönünde iddialar gündeme gelirken, kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü ve resmi makamlarca henüz bir açıklama yapılmadığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin