Karabük’ün Eflani ilçesinde evin arka kısmına dökülen külden çıkan yangında 3 dönümlük otluk alan zarar gördü.
Olay, ilçeye bağlı Çukurören köyü Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hakkı Korkut isimli vatandaşın evin arka tarafına döktüğü külün ardından kısa bir süre sonra otluk alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve Eflani Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın ev ve ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangında 3 dönüm alan zarar görürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)


826
Dökülen külden çıkan yangında 3 dönümlük otluk alan zarar gördü
261
Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü
Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


