Çorum’un İskilip ilçesinde üzerinde ’doğum günün kutlu olsun kuzen, memnun yıllar’ yazılı bez bebeğin içerisinde 14 gram uyuşturucu çıktı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar netesinde, tespiti yapılan 8 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, şahısların ilçeye sokmaya çalıştığı ve üzerinde, ’doğum günün kutlu olsun kuzen, keyifli yıllar’ yazılı notun bulunduğu bez bebeğin içinden 14 metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 8 kişi hakkında isimli süreç başlatıldı.


’Doğum günün kutlu olsun’ notunun bulunduğu bez bebekten uyuşturu çıktı: 8 gözaltı
Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.
Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

